Вітання з 1 вересня в прозі, віршах та картинках

Привітання з 1 вересня у прозі, віршах та картинках
Pixabay/MaxxGirr

Картинки, вітання у прозі та віршах до дня знань 1 вересня.

Поділитися:

День Знань відзначається щорічно 1 вересня, у перший день осені. Свято збігається з початком навчального року. 1 вересня або у найближчій робочий день, якщо дата випадає на вихідні, в школах проходять урочисті лінійки з нагоди початку навчального року. Цього року через повномасштабне вторгнення рф на територію України, у більшості шкіл нашої країни свято пройде дистанційно. Однак завжди можна привітати з Днем знань онлайн. Ми зібрали для вас найкращі вітання для школярів, вчителів та батьків з 1 вересня. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що покласти в рюкзак дитині в школу під час війни (поради поліції)

Перший раз у перший клас: привітання 

►Перший клас сьогодні вам

Відчиняє двері,

Порадуйте і тат, і мам,

Будьте мудрі й вчені,

Поважайте вчителів,

Добрих друзів майте,

На дванадцять завжди вчіться,

А двійок — не майте!

►Перший раз у перший клас!

Це ж таке є свято!

Добрим учнем в школі будь,

Друзів май багато.

Вчителів завжди шануй,

Вчи буквар до дірки!

Нехай тішаться батьки

За твої п'ятірки!

1 вересня: вітання у віршах

►Навчатись на відмінно

Бажаєм вам віднині.

Батькам своїм на радість,

На славу Україні!

►День сьогодні особливий,

По-осінньому мінливий,

Але це не перешкода,

Тож хутчіше всі до школи!

Вітання з 1 вересня першокласників в прозі

Вітаємо з 1 вересня! Сьогодні особливий день: перший у Вашому житті! Нехай попереду чекає багато цікавого, кожен урок дарує відкриття, навчальний рік буде успішним. Бажаю, щоб один з найголовніших днів у вересні запам'ятався трепетним хвилюванням, усмішками та радістю. 

Перший раз у перший клас! Це велике свято! Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні!

Вітаємо із початком нового, цікавого та захоплюючого шляху! Усмішок, легких знань та нехай цей день запам'ятається найтеплішими спогадами на все життя!

Привітання з 1 вересня батькам

►З хвилюванням і радістю сьогодні ви вперше ввійдете у свій клас. Сьогодні школа відкриє для вас двері в новий і неймовірно цікавий світ. Вітаємо з початком шкільного життя і прекрасним святом, Днем знань. Бажаємо відмінного навчання та успішного підкорення наук. Намагайтеся, прагніть і вчіться тільки на відмінно.

Звичайно, ти хвилюєшся, вступаючи в новий світ, хвилюємося і ми, твої батьки. Нас разом чекає довгий шлях – шкільна дорога. Я сподіваюся, що шлях цей буде світлим, що попереду тебе чекають нові друзі, хороші оцінки, безліч приємних, незабутніх хвилин.

Дитино, нехай День знань принесе тільки радість, а не муки, нехай успіх і везіння до високих цілей приведе, нехай не буде часу для нудьги. Бажаю море цікавих справ, удачі та відсутності двійок, великого терпіння, великих перемог і найголовнішої нашої найбажанішої Перемоги!

Вітання з 1 вересня: картинки

вітання

вітання

вітання

вітання

Новини по темі