Перше вересня: кращі привітання з Днем Знань 2021 (вірші, проза та вітальні листівки)

1 вересня: привітання з Днем Знань 2021 рік
Рixabay/Max Fischer

Літо закінчилося, а це значить, що час іти до школи. 1 вересня —  найбільш зворушливий день для школярів, студентів та вчителів. Пропонуємо найкращі привітання з Днем знань.

Поділитися:

Свято 1 вересня — це один із найважливіших днів для учнів, студентів та їхніх вчителів. Воно назавжди залишається в пам'яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у ВНЗі, хтось знайшов у школі справжніх друзів, а хтось випустив не одне покоління досвідчених молодих людей. 

1 вересня — це всенародний День Знань, адже тільки завдяки навчанню людина досягла сучасного розвитку. З нагоди Дня знань пропонуємо кращі привітання з початком навчального року 2021.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біла сорочка: як вибрати ту, що не мнеться та пасує до типу фігури (корисні поради від дизайнерки

►Вітаю зі святом 1 вересня. Бажаю міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони — це сила!

►Шановні педагоги, дорогі учні, студенти! Щиро вітаємо з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і зворушливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому — високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини. Найщиріші слова подяки — вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

вітання з днем знань

►День знань — це особливий урочистий і зворушливий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

►День знань — це символ чистоти та доброти, це початок навчального року! 1 вересня - чудовий привід зібратися з думками і зануритися в бездонний океан науки. Нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно як для учнів, так і для педагогів. Нових відкриттів і вражень вам у новому навчальному році!

►Вітаю з днем 1 Вересня і бажаю в цей день гарного настрою на весь навчальний рік, блискучих успіхів і легких завдань, цікавого дозвілля і цікавих пригод, бравих знань і особистих досягнень.

►Вітаю з Днем знань. Хочу побажати веселих і щасливих буднів, радісних і захопливих вихідних, великих успіхів і неповторних здібностей, цілеспрямованості і вірних знань, міцного здоров’я і гарного настрою.

►Сьогодні урочистий і важливий день, день старту до нових відкриттів і великих знань. Вітаю з Днем Знань і хочу побажати посидючості за партою і уваги на уроках, веселого настрою і дзвінкого сміху на перервах, чудових ідей і захопливих занять, високих оцінок і гідних перемог.

вітання з днем знань

►Вітаю з Днем Знань та в цей чудовий день хочу побажати завжди прагнути до чогось високого і доброго, відкривати для себе нові кордони знань і горизонти успіхів, ніколи не зупинятися на досягнутому і сміливо підкорювати все нові і нові вершини.

►Дорогі хлопці та дівчата, сьогодні ви прийшли в школу, щоб почати свій шлях до знань. Вітаємо вас з 1 вересня і бажаємо веселих та захопливих уроків, гарних оцінок, нових друзів, добрих викладачів. Нехай шкільні роки будуть радісними, повними дивовижних відкриттів і щасливих моментів.

►День Знань – чудове свято. Я щиро вітаю і бажаю, щоб цей навчальний рік подарував безліч можливостей проявити свої здібності і таланти, бажаю твердих знань і високих успіхів, добрих товаришів і нескінченного ентузіазму, активної діяльності і міцного здоров’я.

вітання з днем знань

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову в школу: як допомогти учневі морально підготуватися до навчального року (коментує психологиня Світлана Ройз)

Дивіться відео сюжет — чи можуть електронні журнали в школах стати причиною додаткового стресу у дітей:

Новини по темі