Володарка премій "Греммі" та "Оскар", співачка Біллі Айліш присвятила пісню українцям у рамках кампанії #StandUpForUkraine (відео)

Біллі Айліш присвятила українцям пісню та записала зворушливе звернення у рамках кампанії #StandUpForUkraine (відео)
Instagram/billieeilish

Американська співачка Біллі Айліш заспівала на підтримку України.

Поділитися:

Популярна американська співачка Біллі Айліш, що є володаркою премії "Греммі" та "Оскар" у рамках глобальної благодійної акції  #StandUpForUkraine присвятила народові України свою пісню "Your power":

"Приєднуйтесь до Global Citizen в акції ForUkraine.com"

На початку відео Біллі Айліш звернулася до світових лідерів:

"Ми виконаємо Your Power як заклик до дій. Мільйони українців покинули домівки, тому ми маємо негайно діяти й підтримати цих людей. Всі, хто дивляться це відео, поширюйте інформацію, щоб наші лідери знали й діяли. Ми підтримуємо Україну".

"Your Power – одна з моїх улюблених пісень, якою я дуже пишаюся. Вона про багато речей, але зараз вона  про те, що зловживання владою завдає шкоди. Немає навіть потреби говорити, як болісно таке зловживання вдарило по Україні. Я не можу зробити багато, але я хочу сказати, що підтримую українців. Ця пісня була для них, я присвячую її українцям", — звернулась наприкінці відео Біллі Айліш.

Біллі Айліш підтримала ініціативу #StandUpForUkraine від організації Global Citizen, яка збирає гроші на допомогу українцям. Вони звернулися до світових зірок, таких як Селін Діон, Maneskin, Red Hot Chili Peppers, Елтон Джон, Fall Out Boy, Луїс Фонсі, U2, Х'ю Джекман, Микола Костер-Валдау, Еллен Дедженерес та багатьох інших.

Новини по темі