Володимир Дантес розсмішив світлинами з Дорофєєвою на відпочинку

Дантес показав, як відпочиває з хворою Дорофєєвою (ФОТО)
@vladimirdantes

Співак поділився в соцмережі жартівливими фото з відпустки.

Поділитися:

Декілька днів тому Надя Дорофєєва разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом поїхала у довгоочікувану відпустку до Арабських Еміратів. Проте у перший же день співачка засмутила шанувальників новиною — вона захворіла.

Щоб підтримати дружину, якій довелося залишитися в готелі з температурою, Володимир Дантес опублікував серію кумедних світлин з прогулянки в Дубаї.

@vladimirdantes

Під фото співак залишив жартівливий допис:

«Багато хто, коли хворіють, знаходять тисячу причин, щоб залишитися вдома. Моя кохана не така. Вона не сидить на місці!

Ми сходили на 3D-Халка, покаталися на гірці Velociraptor (ду-у-уже екстремальній), випили по манго-шейку. Я захотів покататися на дитячій каруселі, а Надя сказала, що я вже дорослий. Але вона не встояла проти мого сумного погляду і врешті-решт дозволила. Чудовий день. Увечері підемо до театру!».

На щастя, сьогодні Надя Дорофєєва почувається набагато краще і вже готова до справжніх пригод. Зранку зірка показала зворушливе фото разом з чоловіком на повітряній кулі.

@nadyadorofeeva

«Було трохи страшно на початку. Нас проінструктували, як себе вести, яке положення прийняти під час посадки. В команді, звичайно, професіонали, та ще й харизматичні, весь час жартували. Емоції — супер! Будете в Дубаї — обов'язково спробуйте», — поділилася враженнями Надя Дорофєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва і Позитив стали чарівниками

Новини по темі