Надя Дорофєєва і Позитив стали чарівниками

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Надя Дорофеєва і Позитив Стали чарівниками
1plus1.ua

Гурт Время и Стекло у прямому ефірі Сніданку з 1+1 здійснили мрію 10-річної дівчинки.

Поділитися:

У день Святого Миколая популярний український гурт Время и Стекло здійснив мрію 10-річної Даші Дросової, яка нещодавно перенесла складну операцію.

Саме заради маленької мрійниці гурт прийшов в студію Сніданку з 1+1 – для дівчинки це стало справжнім сюрпризом. Хоча Даша дуже розгубилася, але змогла зібратися і заспівати улюблену пісню «Линии метро» разом з артистами. Потім дівчинка разом з Надею і Позитивом довго спілкувалися та ділилися враженнями від зустрічі.

Яка ти гарна, ти така сильна, промениста, гарна дитина. Спасибі тобі велике за те, що ти так сильно нас любиш. Ти не уявляєш, як це нас підтримує, - сказала Надія дівчинці.

Емоції від здійснення мрії переповнювали кожного присутнього в студії – сльози не зміг стримати навіть ведучий ранкового шоу Руслан Сенічкін.

До речі, зранку дівчинка була впевнена, що мама везе її у лікарню на аналізи, але опинилася в офісі 1+1, де на неї чекав грандіозний сюрприз. Команда проекту Здійсни мрію приготувала для Даші стильну сукню, у якій дівчинка і з’явилася у студії Сніданку з 1+1.

Нещодавно Даша Дросова стала підопічною проекту Здійсни мрію, куратором якого є телеведуча Лідія Таран. У чуттєвому відеозверненні Даша розповіла, що мріє познайомитися з Надею Дорофєєвою і Позитивом і заспівати разом з ними. Бо у найскладніші моменти, готуючись до складної операції по видаленню пухлини головного мозку, проходячи реабілітацію та лікування саме пісні улюбленого гурту підбадьорювали її. Коли Даші стає сумно або погано – вона одягає навушники і вмикає пісні Время и стекло, адже вони її лікують. Дівчинка знає напам'ять усі композиції Наді та Позитива. Навіть, на дні народження, маленька мрійниця вже двічі замовляла торт з зображенням співаків. Вона щиро мріяла поспілкуватись з улюбленим гуртом. І її мрія втілилася у життя!

Я хочу сказати, що кожна публічна людина зобов'язана робити щось хороше  в житті.

Я до справ з Дмитром Комаровим та благодійною акцією Чашка кави, можу сказати, що я не була щаслива. Ось як тільки я зробила першу добру справу, я відчула, що я зробила щось в житті дійсно хороше. Мені здається, що всі повинні це робити і допомагати один одному», - розповіла Надія Дорофєєва.

Також Дорофєєва зауважила, що кожна відома людина повинна робити хороші справи, долучатися до благодійності, здійснювати мрії інших, і тоді добра в житті буде більше. Як зізналась співачка, вона стала щасливою лише після того, як почала допомагати нужденним і бачити посмішки на їх обличчях та очі сповнені надією на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніданок з 1+1 разом із глядачами зібрав понад мільйон гривень на здійснення мрій тяжкохворих дітей

Нагадаємо, що на благодійному марафоні Здійсни мрію вдалося зібрати понад мільйон гривень на здійснення мрій важкохворих дітей. Свої лоти там презентували: Катя Осадча Дмитро Шуров, Тіна Кароль, Іраклі Макацарія, Павло Вишняков, Монатік, Володимир Зеленский, Олена Кравец, Деніс Берінчик, Дмитро Комаров  Камалія, Анна Трінчер, Влад Яма, Ольга Навроцка.

Новини по темі