Всесвітній день тварин: ведучі "1+1 Україна" розповіли про своїх домашніх улюбленців

Ведучі "1+1 Україна" розповіли про своїх домашніх улюбленців (фото)

Домашні улюбленці ведучих каналу "1+1 Україна".

Поділитися:

Всесвітній день тварин — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їхнього добробуту, що святкується кожного року 4 жовтня.  На честь свята ділимося милими світлинами ведучих "1+1 Україна" з їхніми домашніми улюбленцями.

Марічка Падалко

Ведучу ТСН Марічку Падалко взяти додому кішку Ґішу вмовила молодша донька Катя. За словами Марічки, кішка Ґіша – не просто улюблениця всієї сім’ї, вона – головна «дитина». А під час війни ще й потужний антидепресант. Чоловік на фронті, молодші діти – за кордоном, тож Марічка засинає під її заспокійливе муркотіння.

«Два з половиною роки тому я прийняла для себе ледь не найважче рішення у житті, погодившись на вмовляння дітей взяти кішку у сім’ю. Тепер я розумію – це найкраще рішення! Тому що я сама зростала все дитинство (а потім юність і доросле життя) без тварин. Я не знала, як це – жити вдома разом з собакою, кішкою чи навіть папугою з хом’ячком», - говорить ведуча.

Марічка Падалко 1+1

Марічка Падалко 1+1

Наталя Островська

Наталя Островська виховує вдома висловуху шотландську кішку Валенсію, вона живе в родині ведучої ТСН вже 5 років. Наталка каже, що її пухнаста подружка відчуває все, в тому числі і майбутнє поповнення в родині - адже ведуча з чоловіком Богданом найближчий місяць готуються вперше стати батьками.

“Вона деколи лягає поруч зі мною, дивиться на цей живіт і розглядає його. Відчуває, що якісь зміни наближаються у нашому житті. У мене є додаток для вагітних, і в порадах там є такий момент – після народження дитини потрібно приділяти час своїм домашнім улюбленцям, тому що це буде впливати на них. Якщо вони побачать, що хтось з'явився і вся увага прикута до цього нового персонажа в родині, у них теж погіршуватиметься їх психологічний стан. Тварини – наші друзі, вони як і люди все відчувають. Тому я і зараз намагаюся приділяти час Валенсії, бо бачу на скільки вона все відчуває. І в складні емоційні моменти кішка мені дуже допомагає психологічно розвантажитися”.

Наталя Островська 1+1

Неля Шовкопляс

Вдома у ведучої «Сніданку з 1+1» Нелі Шовкопляс живуть 2 коти - Шанс і Чорнусик, а також 2 морські свинки. Кіт Шанс з’явився в родині кілька років тому, коли сини Нелі - Матвій та Тимофій разом з татом Владом були у Карпатах, де відпочивали на осінніх канікулах. Повертаючись на машині додому, вони побачили у посадці кошеня, яке від знесилення та переохолодження навіть рухатись не могло. Одразу його забрали, і по приїзду до Києва відвели до лікаря і почали доглядати. Зараз Шанс та інший кіт Нелі - Чорнусик - найкращі друзі. 

Кота Чорнусика ведуча знайшла випадково - повертаючись з пробіжки пізно ввечері почула плач кошеняти. Тоді вирішила забрати його додому. А вже під час повномасштабного вторгнення Шовкопляс прихистила двох морських свинок, яких випадково знайшла під під'їздом у коробці.

Неля Шовкопляс 1+1

Людмила Барбір

Кішку Мусю в родині ведучої «Сніданок з 1+1» Людмили Барбір називають різдвяним дивом. Адже саме під час різдвяних вихідних в Карпатах, у самісінький Святвечір до двору прийшло маленьке кошеня, яке шукало прихисток і трішки їжі. Ведуча з сином відразу забрали кицю до будинку, щоб нагодувати й відігріти, а в останній день перед від’їздом до Києва Барбір вирішила все ж забрати котика з собою.

Людмила Барбір 1+1

Валентина Хамайко

У родині ведучої «Сніданку. Вихідного» Валентини Хамайко - поповнення. Днями чоловік Валі - Андрій Оністрат привіз додому собаку породи лайка, яку він зустрів на фронті. Вона була покинута господарями, тому прив'язалася до чоловіка і ходила за ним хвостиком. Валентина каже, що це дуже ніжна, красива дівчинка. Чоловік довго не знав як її назвати, і врешті-решт дав ім'я Дівчуга. А малий Андрійко, дивлячись на собаку, каже, що вона схожа на вовка, тому називає її Вовчуга.

Це третя собака в родині. Перша - песик Мімі, породи мексиканська гола. Донька Валі, Соломія, дуже хотіла собаку, але оскільки у неї була алергія на шерсть, родина довго на це не наважувалися. І вже під час того, як ведуча була вагітна молодшим сином Андрійком, сім’я обрала саме Мімі, бо вона не має шерсті, і не було ризиків з ускладнення алергії.

Друга собака – Х'юґо, з’явилася у родині у березні 2022 року. Ведуча отримала повідомлення від знайомих про те, що в Ірпені потрапив під обстріли розплідник з собаками породи угорська вижла. Волонтери шукали для цуценят дім, і Валя з колегою Олександром Поповим вирішили забрати собі по цуценяті - у родини Валі хлопчик Х'юґо, а у Саші дівчинка Ґрейс. 

Валентина Хамайко 1+1

Валентина Хамайко 1+1

Валентина Хамайко

Єгор Гордєєв

Домашні улюбленці ведучого «Сніданку з 1+1» Єгора Гордєєва - пес Джум, кіт Платон і кішка !!! зараз живуть на дачі у його мами. Як каже сам ведучий - там для них набагато більше можливостей для ігор, прогулянок та відпочинку. Пес Джум у свій час став першим в Україні псом-оператором і вів стрім зі студії «Сніданку з 1+1», відтоді і завоював любов глядачів. Компанію Джуму складає кіт Платон, якого мама ведучого Олена побачила у Сніданку - волонтери шукали кошеняті дім - і одразу зрозуміла, що це їхній кіт. А кілька місяців тому Єгор з мамою прихистили ще й безпритульну кицю Прим, яка прийшла до них на дачу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв розповів про нового члена родини

Єгор Гордєєв домашні улюбленці 1+1

Єгор Гордєєв домашні улюбленці 1+1

Єгор Гордєєв домашні улюбленці 1+1

Єгор Гордєєв домашні улюбленці 1+1

Новини по темі