"За віру твою в Україну і Перемогу", — Володимир Зеленський зворушливо привітав дружину з днем народження

Володимир Зеленський зворушливо привітав дружину з днем народження
instagram/olenazelenska_official

Перша леді Олена Зеленська відзначає день народження.

Поділитися:

Сьогодні, 6 лютого, перша леді України Олена Зеленська відзначає день народження. Президент Володимир Зеленський зворушливо привітав кохану з ювілеєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вона — моя любов, "мій найбільший друг", "сильніша, ніж вона думала", — інтерв'ю Олени та Володимира Зеленських про війну в Україні та особисте життя (VOGUE, найцікавіші цитати)

"Люба моя ОВ, я хочу подякувати тобі. За те, що ти Є. В моєму житті. За те, що ти зараз тут. За віру твою в Україну і Перемогу. За те, що зміцнюєш мене. За всі роки, години, хвилини… і ще раз за ЦЕЙ рік. Як ти представляла Україну. За дітей наших чудових, за ОВ та КВ. Вітаю тебе з твоїм ДН. Бажаю ОДНОГО тобі. Щоб день перемоги ЛЮДЕЙ над ОРКАМИ скоріше настав у твоєму житті. В нашому житті… В житті всього народу! Бажаю, люблю, вітаю! Кохана ОВ, твій ВО".

Олена Зеленська

Нагадаємо, раніше свій день народження відзначив Володимир Зеленський. 25 січня йому виповнилося 45 років. Однією з перших чоловіка привітала дружина Олена Зеленська. Тоді вона поділилася сімейним фото та залишила приємні слова привітання.

Фото: instagram/zelenskiy_official

Новини по темі