Заміж за принца: Марта Адамчук захопила розкішною весільною сукнею

Марта Адамчук захопила розкішною весільною сукнею | Шоу-бізнес | 1+1
Фото надані Мартою Адамчук

Артистка розповіла про своє весілля мрії.

Поділитися:

Зірка «Голосу країни», артистка «Жіночого Кварталу» та вокалістка «Танців з зірками» Марта Адамчук замовчує подробиці особистого життя. Та при цьому любить поінтригувати публіку. Днями на своїх сторінках у соцмережах вона опублікувала світлини, на яких позує у розкішній весільній сукні. В такому образі — хоч під вінець із принцом!

Під час презентації нового сезону «Танців з зірками», що відбулася минулого тижня в Києві, нам пощастило зустріти Марту та розвідати, чи не готується вона до весілля.

Ця сукня – символ мого внутрішнього стану, моєї готовності бути дружиною та мамою. А коли ти готова до цього, то й реалізація бажання не забариться, — пояснює артистка.

Як виявилося, Адамчук постала в образі нареченої у фотосесії для глянцю. Автор її святкового вбрання — український дизайнер Андре Тан.

Це вперше Марта приміряла весільну сукню. Зізнається – відчуття були особливими.

Коли готувалася до зйомки, навіть захотілося вдягнути мереживну весільну білизну, — з усмішкою ділиться співачка.

Щоправда, на своєму весіллі зірка мріє сказати «так» у більш лаконічному і зручному образі:

«Після зйомки зрозуміла, що важку весільну сукню варто вдягати хіба на фотосесію (усміхається). Для вечірнього святкування потрібно обирати щось зручніше. Наразі уявляю на собі ніжну сукню з відкритою спиною».

Звісно, на власному весіллі хочу бути гарною. Та головне – мій внутрішній стан. Щастя, яке випромінює наречена, — найкраща її окраса, — переконана Марта.

До того ж артистка розповіла нам по секрету, яким саме бачить своє весілля:

«Я виступала на різноманітних весіллях. Тож знаю, що багато наречених дуже виснажуються до того часу, як настане день Х. Вони вже не бачать гостей, нічого не хочуть.., тоді втрачається сенс свята. Особисто мені не хочеться помпезності. Мрію, щоб моє весілля було інтимним і душевним».

Нагадаємо, раніше в інтерв’ю 1plus1.ua Марта зізналась, які риси хоче бачити у своєму обранцеві.

Також зазначимо, що минулої неділі Адамчук співала у прямому ефірі вибухового сезону «Танців з зірками». Вмикай відео і насолоджуйся її чудовим виконанням хіта Adele – Someone like you, під який танцювали Олена Кравець і Максим Леонов.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Марту Адамчук:

1. Марта Адамчук показала, як медитує повністю гола на свіжому повітрі

2. Марта Адамчук випустила кліп із яскравим учасником Танців з зірками (відео)

3. Марта Адамчук випустила пісню, в якій поділилася особистим

Новини по темі