Зірка фільму Скажене весілля поголив голову заради ролі у Великих Вуйках

Хто зіграє у комедії Великі Вуйки
1plus1.ua

1+1 покаже продовження культової комедії Останній Москаль.

Поділитися:

Знімання нового серіалу Великі Вуйки у самому розпалі. Це очікуване продовження культової комедії Останній Москаль, у якому улюблені герої опиняються у нових обставинах — гуцульські мушкетери їдуть підкорювати столицю. У Києві на жителів села чекають випробування мегаполісом, комічні історії, незручні ситуації, кохання та, звичайно, знайомство з новими столичними персонажами.

Так, у проекті з’явиться вже добре відома пристрасна пара фільму Скажене Весілля — Інна Приходько та Арам Арзуманян. Їх глядачі пам’ятають як одіозне подружжя Олі та Ашота. 

У Великих Вуйках Інна Приходько отримала роль майже столичної дівчини Олени. Вона є подругою сільської продавчині Ірки — героїні акторки Лілії Ребрик. За сюжетом, Ірина та Олена знайомі понад 15 років та провели разом студентські роки. Столична подруга покаже Ірці Київ та відкриє спокусу великого міста. Разом дівчата смакуватимуть суші, підуть на шопінг у торговий центр та у салон краси.

Потрапить у пригоди з дівчатами хлопець Олени — Вазген, якого і зіграє Арам Арзуманян. Творча група “Великих Вуйок” намагалася відійти від образу Олени та Арама у Скаженому Весіллі. Тому Араму та Інні для зйомок довелось піти на кардинальні зміни зовнішності. Так, Інна пофарбувала волосся в рудий колір. А от Араму заради ролі довелося позбутися шевелюри та поголитися. Актор зняв на відео процес перевтілення в Вазгена та жартівливо подякував, що хоча б від бороди не залишили одні вуса.

Крім того, у картині з’явиться родич одного із вуйок — Андрій. Його роль виконає Артур Логай, знайомим глядачам каналу 1+1 за серіалом У неділю зранку зілля копала. А дівчину Андрія — Анну, яка також стане одним з головних персонажів “Великих Вуйок”, зіграє популярна актриса Анна Кошмал, відома за серіалами Хороший хлопець, Село на мільйон, Хазяйка. Саме у квартирі Андрія та Анни поселяться неочікувані гості — делегація з села Великі Вуйки.

Нагадаємо, що  виробництвом серіалу займається 1+1 Продакшн. Продюсери стрічки: Олена Єремєєва, Дарина Жукова, Юрій Горбунов, Христина Шкабар. Авторами сценарію комедії “Великі Вуйки” став Микола Куцик, Олексій Приходько, Ярослав Стень та Богдан Гациляк, які створювали й оригінальну історію.

Перший сезон Останнього москаля, прем'єра якого відбулася навесні 2015 року, став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні. Стрічку подивилося 17,6 млн глядачів, що становило 46% від усіх глядачів по аудиторії 4+.

Новини по темі