Зірка «Гри престолів» Софі Тернер продемонструвала весільну сукню мрії

Акторка Гри Престолів вразила розкішною весільною сукнею (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
GettyImages

Пишна церемонія «королеви Півночі». 

Поділитися:

Ще у травні 23-річна акторка Софі Тернер та її коханий Джо Джонас обмінялися обручками та дали одне одному клятви біля вівтаря. Тоді пара влаштувала скромне святкування в Лас-Вегасі, на якому були присутні лише найрідніші. 

Через місяць Софі та Джо вирішили зіграти весілля ще раз — пишно, у розкішних образах і з чималим списком гостей. Друга церемонія відбулася у Франції, а перші кадри вже з’явилися в мережі. 

Для романтичної події Тернер обрала традиційну білу сукню неймовірної краси від Louis Vuitton. Розшите камінням вбрання з об’ємним квітковим візерунком і мереживними рукавами ефектно доповнила витончена фата.

@nicolasghesquiere

@sophiet

Співак Джо Джонас також зупинився на класиці. Він одягнув стильний чорний костюм, чорну сорочку з метеликом і лаковані туфлі. 

Як і під час першої весільної церемонії в Лас-Вегасі, подружжя не дозволило гостям ділитися світлинами з події в соцмережах. Проте відомо, що привітати молодих прийшло багато зірок — індійська красуня Пріянка Чопра зі своїм чоловіком Ніком Джонасом, братом Джо, модель plus-size Ешлі Грем, Мейсі Вільямс, яка зіграла в «Грі престолів» Арію, та інші. 

Нагадаємо, що минулого року саме в цей період одружилися ще двоє акторів серіалу — Кіт Герінгтон і Роуз Леслі. Яким було їхнє весілля, дізнаєшся з відео:

Більше цікавого про серіал «Гра престолів» та його зірок: 

1. 23-річна зірка «Гри престолів» таємно вийшла заміж у Лас-Вегасі (відео)

2. 7 маловідомих фактів про «Гру престолів»

3. Актор, який зіграв Джеймі Ланністера у «Грі престолів», дав інтерв'ю Катерині Осадчій

4. Не впізнати: Актори «Гри престолів», які знялись у «Чорнобилі» (фото)

Новини по темі