Зірка проекту «Голос. Діти» розповіла дуже особисту історію

Вероніка Коваленко випустила першу пісню
1plus1.ua

Вероніка Коваленко випустила пісню-сповідь, яку написала сама.

Поділитися:

Вероніка Коваленко презентувала пісню-сповідь «Подряпати», слова і музику до якої написала сама. Цей трек артистка довго не наважувалася презентувати широкій аудиторії. За її словами, тут викладена занадто особиста історія, про яку знали лише дві близькі людини:

«У пісні є адресат, якому присвячувалися слова, емоції і спогади.

Я ніяковіла показувати її оточуючим, боялася, що хтось здогадається, про що і про кого саме я співаю.

Незабаром зрозуміла, що це необхідно, якщо я хочу реалізуватися як автор, який пише не про вигадане, а про пережите життєвому досвіді. У цьому полягає сила мистецтва», - поділилася співачка.

Як зізналася Вероніка, пісня прийшла раптово, після складної розмови з близьким другом. Вона шкодувала про біль, який заподіяла молодій людині й стала роздумувати про багатогранність життя, де буває все, в тому числі, і розставання.

Перші рядки були надиктовані пошепки на смартфон. Потім пішли куплети, бриджі, гармонія, мелодика. Однак під час першої студійної сесії сталася невдача: несподівано почалися проблеми з голосовими зв'язками - голос почав хрипіти.
Запис вдалася лише з другого разу. Артистка брала активну участь в роботі над аранжуванням і наполягла на власних поправках. Щоб презентувати особисту історію в первозданному вигляді, їх вносили тричі.

Було складно пояснити на словах, як пісня звучить в голові.

Відзначимо, що незважаючи на юний вік артистки, команда, яка працювала над треком, з повагою поставилася до неї як до композитора, проявивши щиру цікавість, щоб донести до слухача емоції виконавця за допомогою музики. Саундпродюсером синглу виступив Владислав Зеленський, який також працював над її кавером на хіт «Тане лід» групи Гриби для проекту «Голос. Діти», який, до слова, зібрав 15 мільйонів переглядів на YouTube.
«Рівень творчості Вероніки росте разом з нею. Якщо спочатку вона була легкою, то з настанням періоду дорослішання проявилася надзвичайна глибина як в текстах, так і в її стилі виконання», - зазначає Зеленський.

Новини по темі