Зірки, які стали матусями цього року

Хто з зірок став мамами у 2018 році

Хтось став мамою вперше, а хтось вчетверте (!)

Поділитися:

ДЖАМАЛА

Тренер сьомого та восьмого сезонів Голосу країни вперше стала мамою 27 березня цього року. Свого первістка артистка та її чоловік Бекір Сулейманов назвали Еміром-Рахманом Сеїт-Бекір Ог'ли. Зірка не брала декретної відпустки та вперше після пологів вийшла саме на сцену Голосу.

27 грудня Еміру виповнилося 9 місяців. Емоціями з цього приводу Джа поділилася в Instagram — більше про це читайте за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День синів: Хлоп'ята відомих батьків (фото)

Фото: @jamalajaaa

ОЛЕНА ШОПТЕНКО

Олена Шоптенко дізналася про свою вагітність, будучи учасницею оновлених Танців з зірками. Свого первістка вона народила 9 червня та назвала на честь чоловіка — Олексієм. Після пологів Олена не збавила робочий ритм — і стала головним хореографом Танців.

Мені справді пощатило — у мене два Олексія в сім'ї, і обидва — прекрасні, — поділилася щаслива мама.

Фото: @alena_shoptenko

ВАЛЕНТИНА ХАМАЙКО

Цього року ведуча ранкового шоу Сніданок. Вихідний приголомшила шанувальників новиною про свою четверту вагітність. Сина Андрія Валентина Хамайко народила 5 грудня. Вже на третій день після пологів зірка повернулась до роботи в ефірі та вразила глядачів чудовим зовнішнім виглядом.

ВІКТОРІЯ ЮРЧУК

21 жовтня на світ з’явилася донька акторки серіалу Школи Вікторії Юрчук.

«Сьогодні о 4 ранку я вперше стала мамою і дуже щаслива. Вчора тільки приїхала зі зйомок, відразу потрапила у пологовий. Щиро вдячна своєму лікарю за професіоналізм і терпіння, чоловікові — за те, що був поруч, батькам — за молитву, а друзям — за підтримку! Народжуйте дітей і буде вам щастя!» — поділилася тоді емоціями акторка.

СВІТЛАНА ТАРАБАРОВА

Українська співачка Світлана Тарабарова також цього року, 9 вересня, народила первістка — хлопчика Івана.

Фото: @tarabarova

КЕЙТ ТА ПІППА МІДДЛТОН

23 квітня світ облетіла радісна новина — третю дитину народила Кейт Міддлтон, дружина принца Вільяма. Хлопчика назвали Луї. А 15 жовтня мамою стала її сестра Піппа Міддлтон.

ЄВА ЛОНГОРІЯ

Голлівудська акторка стала мамою 19 червня в Лос-Анджелесі. Малюка назвали Сантьяго.

Фото: @evalongoria

КІМ, КАЙЛІ ТА ХЛОЯ КАРДАШЯН

15 січня в епатажної зірки Кім Кардашян та її чоловіка репера Каньє Уеста народилася третя дитина завдяки сурогатній матері.

Фото: @kimkardashian

Трохи згодом, 1 лютого, молодша сестра Кім Кайлі Дженнер народила дівчинку.

Фото: @kyliejenner

А 12 квітня на світ з’явилася донька Хлої Кардашян — Тру.

Фото: @khloekardashian

Новини по темі