Зірки спорту висловилися на підтримку України та проти війни, розв'язаної Росією (Білодід, Світоліна, Ризатдінова, Харлан, Шевченко, Ярмоленко)

Зірки українського спорту підтримали Україну у часи російської агресії
Instagram/gigisamele87

Видатні спортсмени висловили слова підтримки нашій країні та її народу у надзвичайно важкі часи війни з Росією.

Поділитися:

Весь світ зараз молиться за Україну та висловлює їй слова підтримки у нелегкі часи війни, розв'язаної 24 лютого 2022 року Російською Федерацією проти нас. Підтримують Україну і її спортсмени. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців підтримує світ: проти війни, яку розв'язала Росія висловилися майже всі світові знаменитості

Бронзова призерка Олімпіади 2020 у Токіо, дзюдоїстка Дар'я Білодід напередодні російської агресії написала у себе в Instagram проникливий пост:

А вже за 2 дні розповіла про те, як змінилося її життя буквально за мить:

"Сьогодні я прокинулася о 6 ранку від пострілів у Києві, в мене немає слів, я дуже боюсь і молюсь за своїх рідних і мою країну. Росія почала нас бомбити, війна почалась. Я до останнього не вірила, що таке може бути. Навіщо? Навіщо руйнувати життя людей? Росія та Білорусь, зупиніться! Ми хочемо миру, ми хочемо жити!"

Білодід

Ще одна бронзова призерка Олімпіади 2020, тенісистка Еліна Світоліна написала у соцмережах:

"Mоє серце обливається кров'ю. Ми, украïнцi, просимо підтримку і допомогу у всього цивилизованного cвiту. Щиро дякую нашим хлопцем i дiвчата, якi боронять нашу Батькивщину 🙏🏼🇺🇦 #нівійнівукраїні #україна".

Еліна Світоліна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Флешмоб на підтримку армії: висловити подяку захисникам і захисницям може кожен

Бронзова олімпійська призерка з художньої гімнастики Ганна Ризатдінова звернулася до українців такими словами підтримки:

"В цей важкий період нам треба бути разом 🤝 Я з вами, тут, в Україні. Мій син теж тут. Нам, як і вам, страшно, але ми разом тримаємося одне за одного і стаємо трохи сміливішими. Ми пишаємося нашими воїнами і віримо, що будемо захищені. Люблю вас і нашу гарну країну Україну!💙💛"

РізатдіноваФОТО: Instagram/anna_rizatdinova

Також Ганна звернулася до всього світу з проханням підтримати Україну у цей надзвичайно важкий для нас час:

РізатдіноваФОТО: Instagram/anna_rizatdinova

Олімпійська чемпіонка з фехутвання Ольга Харлан лише декілька днів тому виклала у мережу такий пост:

А вже з початком війни Росії проти України її відеосторіз в Instagram наповнені відчаєм і страхом: Ольга зараз перебуває в Італії і дуже хвилюється за життя своїх рідних в Україні, міста яких потрапляють під обстріли російських військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як світ спорту нас підтримав: заборони на проведення змагань в Росії через війну проти України

Видатний український футболіст і тренер Андрій Шевченко підтримав батьківщину такими словами:

"Рано вранці почалася повномасштабна війна, ініційована Росією. Мій народ і моя сім'я наражаються на небезпеку. Україна та її населення хочуть миру і територіальної цілісності. Будь ласка, я прошу вас підтримати нашу країну і закликати російський уряд припинити їх агресію і порушення міжнародного права. Ми хочемо тільки миру.🙏🇺🇦"

ШевченкоФОТО: Instagram/andriyshevchenko

Футболіст Андрій Ярмоленко також висловив слова підтримки Україні та українцям:

"Закликаю кожного українця об'єднатись, показати свою віданність країні, підтримати нашу армію. Наша сила – свобода, право вибору, повага та людські цінності. Наш вибір – європейська Україна. Ми – сильна нація, ми на своїй землі і правда – за нами!"

ЯрмоленкоФОТО: Instagram/yarmolenkoandrey

Новини по темі