Зіркова дієта: Що їсть Вікторія Бекхем

Зіркова дієта: Що їсть Вікторія Бекхем | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Улюблені продукти ікони стилю.

Поділитися:

Понад рік тому британська дизайнерка Вікторія Бекхем почала активну роботу над своїй YouTube-каналом. Тепер зірка розповідає більше про творче життя, ділиться сімейними відео, а також розкриває секрети ідеального зовнішнього вигляду в 45!

Так, у новому відео бізнесвумен зізналася, які продукти харчування допомагають їй тримати себе у формі. 

Моя дієта базується на здоровому харчуванні: багато свіжої риби, овочів та фруктів, а також вода, яка допомагає завжди мати зволожену шкіру. Інколи дозволяю собі текілу та червоне вино, — поділилася Вікторія. 

Зірка також розповіла, що у реальному житті вона має гарне почуття гумору і часто усміхається. Знаємо, у це важко повірити, адже Вікторія відома тим, що рідко демонструє емоції на камеру. 

До того ж дизайнерка назвала декілька улюблених б'юті-ритуалів:

«Я користуюся виключно якісними косметичними продуктами. Люблю тестувати нові й залюбки ділюся б'юті-порадами зі своїми шанувальниками. До прикладу, вважаю, що найкраще підкреслить красу губ олівець. Я їх просто обожнюю! Особливо нюдових відтінків».

Вікторія Бекхем додала, що не уявляє свого життя без мейку. Вона захоплювалася ним із дитинства і колись любила фарбувати свою маму.

«Нині маю щастя вчитися у найкращих знавців своєї справи. Вмію робити сексуальні smoky eyes. Вони дуже практичні, адже для денного макіяжу можна використовувати стримані тіні, а ввечері додати трохи кольору», — зауважила Бекхем. 

Фото: Getty Images

Наостанок селебріті зізналася, що прийняла свій вік і саме зараз почувається якнайкраще: 

«Ми не можемо нічого зробити зі старінням. Це природній процес, із яким варто змиритися. Люблю свій вік і розумію, що нині почуваюся набагато впевненішою, ніж у юності. Не намагаюся змінювати себе і не прагну мати молодший вигляд. Те, якою я є зараз, — це найкраща версія мене»

Повне інтерв'ю Вікторії Бекхем дивись у відео.

Більше про секрети краси ікони стилю дізнавайся далі:

Ще кілька новин про дизайнерку: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі