Знаменитого українського кота Степана номінували на премію World Influencers and Bloggers Awards 2022

Українського кота Степана номінували на премію World Influencers and Bloggers Awards 2022
Instagram/loveyoustepan

Кошти, зібрані на цій премії, підуть на допомогу дітям-українцям.

Поділитися:

Знаменитого українського кота Степана з Харкова, який подолав важкий шлях для того, аби евакуюватися через війну, яку розпочала росія, номінували на премію World Influencers and Bloggers Awards 2022. Це найпрестижніша премія в індустрії інфлюенсерів, яка відбудеться 18 травня в Каннах. На цій премії буде організовано збір коштів для України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет-сенсація кіт Степан звернувся до Брітні Спірс голосом Руслана Сенічкіна в ефірі «Сніданок з 1+1»

На офіційній сторінці премії повідомляють:

Ми дуже розраховуємо на церемонію нагородження World Influencers and Bloggers Awards за участю понад 100 інфлюенсерів. Їхні дописи 18 травня допоможуть зібрати значну суму для дітей, які постраждали від війни в Україні.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Також на офіційній сторінці кота Степана є звернення, у якому йдеться:

Мої дорогі друзі з Європи та США, якщо ви бажаєте приєднатися до події, ви можете придбати квитки. Усі кошти будуть передані на благодійність. Друзі-українці, котрі в Європі, теж приєднуйтесь!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тварини в умовах війни: правила вивезення тварин закордон та перевезення всередині країни

До речі, 28 березня хазяйка кота Степана повідомила, що її улюбленцю вдалося зібрати понад 10 тисяч доларів для підтримки притулків та зоопарків України. 

Новини по темі