Знову наречена: 46-річна Гайді Клум здивувала неординарною весільною сукнею (фото)

46-річна Гайді Клум здивувала неординарною весільною сукнею (фото) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Щасливий наречений не зводив очей з коханої.

Поділитися:

Одна з найромантичніших пар року, модель Гайді Клум та музикант Том Кауліц, відгуляли пишне весілля. Свято відбулося в суботу, 3 серпня, на розкішній яхті Christina O, пришвартованій біля берегів італійського острова Капрі. Локація вміщає 250 гостей, а її оренда коштує 634 тисячі доларів на тиждень.

46-річна Гайді та 29-річний Том офіційно одружилися ще в лютому, а всі урочистості відклали на спекотне літо. На відео зі святкування добре помітно, що закохані сяють від щастя, мов у перший день. На радість коханому Клум встигла змінити аж три весільні вбрання.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Splash News (@splashnews)

Для пляжної вечірки перед святкуванням німецька модель обрала мереживну сукню із колекції весна-літо від Alessandra Rich. Ніжність та чистота – відчуття, які навіює цей лук у стилі паризького шику.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Splash News (@splashnews)

А далі настав час вражати по-справжньому. Весільна сукня з відкритими плечима, об’ємними рукавами і розкішною вишивкою кардинально відрізнялася від інших цьогорічних образів зіркових наречених. Хайді вирішила не акцентувати увагу на аксесуарах і зачісці – усі вражені погляди були зосереджені на незвичайному вбранні. Гортай фото:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений ET Canada (@etcanada)

Фінальним акордом весільного дійства став невимушений пляжний аутфіт – білосніжний купальник із екстремальним вирізом та легка накидка з блискітками.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Just Jared (@justjared)

Тож поки закохані насолоджуються компанією одне одного, тобі теж час дізнатися, як обрати свою ідеальну весільну сукню. Слухай поради від українського дизайнера Андре Тана у відео:

Більше новин про Гайді Клум читай тут:

1. 45-річна Гайді Клум вразила образом спокусливої тигриці (фото)

2. Супермодель Гайді Клум показала улюблену вправу для пружних сідниць

3. 45-річна Гайді Клум підкреслила божественні ноги ефектним міні

4. У мережі обговорюють вагітність 45-річної Гайді Клум

Новини по темі