Емоційна красуня та молодий бізнесмен будуватимуть стосунки в Одруженні наосліп

Одруження наосліп покаже, як будують стосунки емоційна красуня та молодий бізнесмен
1plus1.ua

Психологи підбиратимуть учасникам пару на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності.

Поділитися:

Сьогодні о 22:30 глядачі 1+1 побачать нову серію реаліті-шоу Одруження наосліп. Ведучі проекту Єгор Тополов і Олена Любченко підбиратимуть учасникам пару на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності.

Героями сьогоднішнього випуску стануть Юрій та Оля. Хлопець вже декілька років працює закордоном, розвиваючи власний бізнес, але свою кохану шукатиме тільки в Україні. За словами Юрія, українки – найвродливіші та найемоційніші дівчата в світі. Він мріє зустріти людину, яка буде запалювати в ньому полум’я любові й пристрасті. Сам же обіцяє зробити все можливе, аби вони з коханою були на «сьомому небі» від щастя. 

Олена Любченко запевняє, що ідеальною парою для Юрія стане красуня Оля, яка може подарувати йому вибухову палітру емоцій. Дівчина працює телеведучою і вважає себе справжнім подарунком для будь-якого чоловіка.

Я весела, нестандартна, смішна, працьовита й примхлива, але це мій плюс, ― говорить Оля.

З першого дня знайомства дівчина покаже Юрію, що йому з нею доведеться нелегко. Чуйний та вразливий хлопець даруватиме Олі свою турботу, дивуватиме сюрпризами та з усіх сил старатиметься зрозуміти її. Та у вирі власних емоцій вона робитиме Юрію боляче й перестане його чути. Олена Любченко пояснює таку поведінку Олі тим, що раніше в її житті трапилась подія, яка змусила  дівчину стати сильною, нескоримою і завжди відстоювати себе.

Чи вистачить у Юрія терпіння, аби довести Олі, що він не зробить їй боляче, та чи зможе дівчина довіритись і відкрити серце для нових почуттів, дивіться вже сьогодні о 22:30 у проекті Одруження наосліп на 1+1.

Нагадаємо, що у новому сезоні реаліті-шоу вчинки чоловіків здебільшого коментуватиме Єгор Тополов, а позицію жінок буде пояснювати Олена Любченко. Оскільки чоловіки та жінки по-різному інтерпретують одні й ті ж ситуації.