«Одруження наосліп» на 1+1: психологиня проєкту Ірина Кириченко розповіла, як зрозуміти, як до вас буде ставитись партнер у майбутньому

Ірина Кириченко розповіла, як зрозуміти, як до вас буде ставитись партнер у майбутньому

Cьогодні, 20 серпня, о 20:15 на телеканалі 1+1 покажуть тринадцятий епізод сьомого сезону шоу про стосунки «Одруження наосліп».

Поділитися:

Телеведучий Даніель Салем та психологиня Ірина Кириченко на основі емоційної, сексуальної і психологічної сумісності підбирають пару одиноким холостякам і холостячкам, котрі досягли успіху у кар’єрі, але не знайшли особистого щастя.

Женитьба вслепую

Головним героєм нового випуску став 35-річний мільйонер-екстримал на ім’я Артем.

«В моєму оточенні є багато красивих та сексуальних дівчат, але жодна не викликає в мені яскравих емоцій. Немає такої, від якої, у серці спалахне справжня іскра. Декілька років тому я розлучився з дружиною, на жаль, я покохав красиву картинку. Ми з нею були дуже різними. Шукаю жінку, яка змусить моє серце битись частіше», — сказав Артем.

Його «дружиною» на проекті стала 36-річна маркетолог Валерія.

«Я красива та впевнена в собі жінка. У мене немає потреби в чоловічій увазі. Мої мессенджери переповнені листами від чоловіків, але я дуже сувора: якщо мені щось не сподобається, я не зможу далі підтримувати стосунки с людиною. Наприклад, якщо він написав мені смс з граматичними помилками, я ніколи не відповім на такий лист. Я була заміжня 3 рази та маю двох доньок. Зараз я шукаю чоловіка, який буде виконувати свої обіцянки», — сказала Валерія.

Одна з тем сьомого сезону – це довготривалі стосунки. Психологиня проекту Ірина Кириченко розповіла, як зрозуміти, як до вас буде ставитись партнер через тривалий час.

«Нерідко на початку кохання ми не замислюємся над тим, які стосунки будемо мати з партнером через декілька років, коли пройде перший етап закоханості. Для того, щоб зрозуміти, чого очікувати, поспостерігайте за ставленням партнера до інших. Виходьте в громадські місця, де офіціанти, касири, кондуктори, продавці, пасажири, перехожі жінки або чоловіки можуть стати тим індикатором, який покаже, чи з таким партнером ви хочете прожити життя. Як чоловік або жінка проявляє себе зі сторонніми людьми, таке ставлення до себе ви і отримаєте, коли розвіється перша закоханість і відпаде потреба показувати свої хороші якості і приховувати недоліки. Людина здатна поважати свого партнера тільки тоді, якщо поважає всіх оточуючих», —говорить Ірина Кириченко.

Чи зможуть молоді зберегти сім'ю, дивіться вже о 20:15 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, «Одруження наосліп» виходить в ефірі телеканалу вже 6 років поспіль і є власною розробкою телеканалу. У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група «1+1 медіа», а в 2013, на C21 / FRAPA Format Award в Каннах, формат увійшов в топ-5 кращих форматів року.