Гороскоп на вересень 2016 для всіх знаків зодіаку

Астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко розповів, чого очікувати представникам усіх знаків зодіаку від першого місяця осені.

Поділитися:

Астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко підготував гороскоп на вересень для всіх знаків зодіаку. Експерт розповів, чого очікувати в особистому житті, на що звернути увагу в спілкуванні з оточуючими та як досягти успіху на роботі.

Читайте також гороскоп кохання на 2016 рік та дізнавайтеся, де і коли шукати свою долю.

Олександр ДубінськийОВЕН: ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ 2016

У вересні представникам цього знаку зодіаку доведеться приділити значну увагу роботі та своєму здоров’ю. Необхідно проявити витримку й докласти чималих зусиль, щоб уникнути публічних скандалів або звинувачень у непрофесіоналізмі. Будьте надзвичайно уважними, виконуйте всю роботу ретельно та скрупульозно. Будь-які порушення правил і норм одразу ж будуть виявлені, і покарання не забариться. Успіх чекає на тих Овнів, які зможуть подолати перешкоди на роботі та не розпалюватимуть конфлікти й інтриги. Друга декада вересня принесе заслужену винагороду, проекти будуть затверджені, а після 20-х чисел можна навіть очікувати на підвищення.

Безробітним на початку осені посміхнеться щастя: можна знайти хорошу роботу. А ось для поїздок і подорожей у далекі країни цей місяць категорично не підходить: ані задоволення, ані позитивних емоцій, лише всілякі бюрократичні перепони, марнування коштів і нервів.

Якщо ви азартні, то саме у вересні фортуна може піднести сюрприз у вигляді великого виграшу. Деякі Овни отримають дорогий подарунок або великий дохід від сценічної або акторської діяльності, викладання, навчання, консультацій. Також фінансова допомога може надійти від брата або сестри, шлюбного партнера. Сміливо звертайтеся до керівництва або до громадських організацій за підтримкою: вам вдасться отримати позику, пільги або субсидії.

Протягом місяця корисно подбати про свого «залізного коня», пройти техогляд. Якщо ви маєте на меті купівлю автомобіля, то в третій декаді з’явиться вигідний варіант.

Середина вересня – вдалий час для вступу на курси, навчання новим методикам і підвищення кваліфікації.

Стосовно відносин з партнером, зверніть увагу на людей здалеку, творчих особистостей або науковців – знайомства виявляться перспективними.

У вересні всім Овнам варто поберегти своє здоров’я, марно не ризикувати, при найменшому нездужанні звертатися до лікаря.

Читайте також: Гороскоп кохання на 2016 рік

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ 2016

Вересень піднесе Тельцям сюрприз в особистих стосунках: увесь місяць не вщухатимуть любовні пристрасті. Тим, у кого є партнер, можна очікувати на хвилю романтичних почуттів, яка накриє з величезною силою. Але не будьте нестримними романтиками, адже в другій декаді когось спіткає розчарування. Утім після 20-х чисел нова хвиля сильних і глибоких почуттів пожвавить стосунки. На самотніх Тельців чекає знайомство далеко від дому, у подорожі. Вірогідно, це буде представник творчої професії. А сімейним Тельцям середина вересня може принести поповнення сімейства, довгоочікуване зачаття.

Вам слід проявити мудрість і здоровий прагматизм у фінансових питаннях. Утримайтеся від будь-яких фінансових авантюр, ігор та інвестицій, навіть якщо вони здаються надзвичайно привабливими та надійними. Вересень віщує серйозні витрати на дітей, розваги й відпочинок. Заздалегідь продумані фінансові плани можуть так і не здійснитися, виникнуть інші обставини та серйозні перешкоди. Не укладайте угод щодо нерухомості – існує небезпека великих втрат і невигідних операцій.

Прибуток цього місяця можна очікувати від сценічної, викладацької, тренерської та ресторанної діяльності. Порадує доходами партнер. До речі, якщо надійде пропозиція з’їздити відпочити – не відмовляйтеся, спільний відпочинок піде на користь.

Хороші стосунки з дітьми, які порадують на початку місяця, можуть погіршитися через вашу надмірну опіку. Зараз дуже слушно забороняти екстремальні розваги, просто запропонуйте дітям цікаву й безпечну альтернативу, і довіра відновиться.

Хоча здоров’я більшості Тельців у вересні чудове, до кінця місяця слід провести оздоровчі та профілактичні процедури.

Соломія ВітвіцькаБЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ 2016

Вересень перед Близнюками поставить нелегке завдання – знайти баланс між роботою, домом і партнером. Якщо ви не знайдете золоту середину, це призведе до ускладнення взаємин. Зараз ви сконцентруєте свою увагу й зусилля на дім і сім’ю, створення затишку, турботу про близьких. Чимало ваших ініціатив виявляться вельми своєчасними й результативними.

А от ваше природне вміння спілкуватися, знаходити компроміси у вересні явно дасть збій, через необачні висловлювання ви можете нажити ворогів, образити партнера. Зважуйте кожне слово. Будь-які консультаційні проекти бажано перенести на більш відповідний період або ретельно продумувати й перевіряти ще раз.

Наталія МосейчукБажання вирішити суперечливі ситуації з найближчим оточенням (братами / сестрами / сусідами) також вимагає неймовірних зусиль, краще навіть відкласти ці плани на жовтень.

У середині вересня кохання допоможе вам з партнером подолати суперечки і конфлікти, які стосуються сім’ї та нерухомості. Сильне почуття нахлине зненацька й стане опорою в будь-яких негараздах.

Імовірно, у другій половині вересня ви розпочнете невеликий ремонт, який завершите вже до кінця місяця. Але не варто сподіватися на допомогу та підтримку партнера. Нічого катастрофічного не станеться, але сварок і невдоволення буде вдосталь.

Дмитро КомаровУ 20-х числах очікуйте вигідні пропозиції щодо нерухомості: наприклад, тривалу оренду великого об’єкта з оплатою за весь термін оренди тощо. Деякі Близнюки в цей період зроблять значну покупку.

У вересні з фінансами допоможуть ваш батько або мама партнера.

Занурившись у сімейні та домашні питання, ви можете зовсім випустити з-під контролю ситуацію на роботі. Як наслідок – завал, який ніяк не пояснити керівництву. Аби ваша ділова репутація не постраждала, приділяйте своїй роботі достатньо часу.

Середина вересня відзначиться вигідним підробітком. На таке активне життя на початку осені Близнюкам вистачить енергії та прекрасного здоров’я.

Читайте також: Астропрогноз на 2016 рік

РАК: ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ 2016

Ракам у вересні доведеться підтягти «хвости»: здати всі звіти, бухгалтерські та податкові документи, договори, навести лад у документації та на робочому місці. Приділіть особливу увагу фінансовим планам і звітності, оскільки можлива велика кількість прикрих помилок, які призведуть до негативних наслідків.

Вересень несе неймовірну кількість виснажливих поїздок, що не матимуть жодної користі. Слід ретельно планувати їх і перевіряти перед від’їздом, чи ви взяли все необхідне.

Взаємини в робочому колективі складаються також не найкращим чином, тому не намагайтеся вирішити конфліктні ситуації. Ліпше сконцентруйтеся на виконанні трудових завдань і максимально проявіть вроджену працьовитість та увагу до деталей. Особливо акуратно ставтеся до інформації, яку отримуєте, перевіряйте будь-які дані – можливі дезінформація і брехня.

У першій декаді не залишайте цінних речей в автомобілі, щоб не стати жертвою злодіїв. Є ймовірність ремонту автомобіля.

У середині вересня може закрутитися любовний роман з колегою по роботі.

Навчання та самоосвіту краще відкласти на 20-і числа місяця, коли ви успішно сприйматимете нові знання.

Для торгових операцій і дрібних покупок добре підходить друга декада вересня, а для косметичного ремонту будинку – третя декада. Кінець місяця також порадує успіхами дітей у навчанні.

Що стосується здоров’я, то у вересні більшість Раків почуватиметься прекрасно.

Читайте також: Бізнес-гороскоп на 2016 рік

ЛЕВ: ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ 2016

Увага Левів у вересні буде прикута до теми фінансів. Зірки рекомендують відкласти всі великі покупки, інвестиції та починання на інший, сприятливіший період. Перший осінній місяць не принесе серйозних доходів і навіть може серйозно вдарити по кишені, якщо не проявити обережність. Винятком може стати тема нерухомості: тут вірогідне вдале придбання будинку чи квартири, вигідна оренда, велика покупка дорогих речей у дім. Однак, хоча операції з нерухомістю для Левів вигідні, ліпше не ризикувати. Пам’ятайте, що привабливі пропозиції вимагають максимально ретельної перевірки. Третя декада вересня сприятлива для будь-яких дрібних покупок, облаштування житла й пошуку вигідної оренди. А в середині місяця порадуйте себе шопінгом: оновіть гардероб, купіть косметику або аксесуари.

Увесь місяць передбачаються витрати на дітей, захоплення, розважальні заходи. Намагайтеся заздалегідь відкласти гроші на цю статтю витрат, оскільки бюджет може не витримати такого навантаження.

У середині вересня добре вирушити в дальню поїздку, відпочити в екзотичному місці. Також у цей період вдало пройдуть будь-які ремонтні роботи, збір врожаю, зимові заготовки, консервація. Якщо буде потрібна фінансова підтримка – звертайтеся до ваших батьків чи батьків партнера, друзі теж зможуть позичити невелику суму.

На роботі слід проявити працьовитість і активність. Вашу старанність помітять, ви можете навіть отримати фінансову винагороду. Існує імовірність непоганого додаткового заробітку. Левам, які поки не знайшли роботу своєї мрії, зірки радять активізуватися, адже вересень є дуже сприятливим для пошуку вигідної вакансії. Презентації та виступи перед публікою краще не проводити в першій декаді, оскільки бути гармонійним і привабливим на сцені вийде далеко не в усіх.

Здоров’я у вересні клопоту Левам не завдасть.

Алла МазурДІВА: ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ 2016

Дівам у вересні доведеться проявити всю вроджену гнучкість, почуття такту й увагу. Якщо ви не будете готовими до компромісу, доведеться вирішувати безліч проблем, пов’язаних з домом, сім’єю та відносинами з партнером. Не варто проявляти ініціативу у вирішенні домашніх проблем, наполегливість може призвести до нездорової обстановки вдома.

Найкраще рішення – змістити у вересні акцент своєї активної енергії на користь роботи. Успіх у досягненні поставленої мети вам гарантований, великою є ймовірність домогтися поваги та слави, зміцнити авторитет. У вересні ви нарешті можете досягти бажаного соціального становища. Добре складатимуться стосунки з керівництвом, із впливовими людьми, зі старшими за віком. Ділові поїздки та контакти найкраще запланувати на третю декаду місяця, щоб отримати максимальну результативність і не марнувати час.

Якщо в третій декаді заплановані важливі переговори, вам слід бути готовими до виникнення неоднозначних ситуацій, неясностей, перешкод. Можливі сварки, суперечки та серйозні розбіжності. Щоб добитися позитивного результату, доведеться докласти чимало зусиль. Краще відкласти укладання угод на більш сприятливий час.

Наприкінці вересня вам вдасться успішно виступити публічно чи презентувати проект, але це вимагатиме від вас більших зусиль, ніж зазвичай.

Гарний час для купівлі автомобіля або комп’ютера, смартфона тощо. У фінансовому плані допоможуть брат, сестра, хтось із найближчого оточення. Наприкінці місяця можна взяти кредит на вигідних умовах, отримати дивіденди за депозитом, субсидію, іншу матеріальну допомогу.

У другій декаді успішними виявляться будь-які програми навчання, курси, можна зайнятися самоосвітою. Спілкування з дітьми також буде теплим і відвертим, є ймовірність довгоочікуваного зачаття.

Якщо вирішили відпочити в середині вересня, вирушайте на природу, у санаторій або інше малолюдне місце. Під час такої відпустки можна поєднати оздоровлення з творчістю, навіть написати цікавий твір. Хороше самопочуття протягом усього вересня сприятиме тому, що Діви зможуть реалізувати багато своїх планів та ідей.

Анатолій АнатолічТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ 2016

Серпневі тенденції зберігаються й у вересні: необхідно бути максимально уважним до інформації, яку ви отримуєте, та до свого здоров’я. На жаль, у цей період не вийде покластися на друзів – у них знайдуться важливіші справи. Не беріть близько до серця такий стан речей, не вважайте, що вас зрадили.

Намагайтеся не порушувати правила та норми, аби зайвий раз не червоніти та не шукати виправдань. У третій декаді тримайтеся якнайдалі від інтриг і пліток, особливо на роботі. Візьміться за технічну або творчу роботу – зараз вам це вдасться особливо добре.

У вересні вас порадує хороший дохід, з’явиться можливість здійснити велику покупку, вигідно інвестувати. Чудовий час для відкриття депозиту з високими відсотками, особливо в середині місяця.

Руслан СенічкінДруга декада сприятлива для дрібних покупок у дім, можна вигідно здати або зняти нерухомість. Якщо вирішите зайнятися шопінгом, вам навряд чи вдасться втриматися в рамках бюджету. Якщо доходи істотно нижчі за витрати, попросіть вашу другу половинку допомогти. У вересні можна добре заробити на консультаціях, індивідуальних замовленнях, а також завдяки творчим і музичним проектам, психології та кіно.

Хочете відпочити? Краще запланувати відпустку на другу-третю декади. До речі, наприкінці місяця дуже успішними виявляться різні ділові зустрічі, поїздки в межах міста. Вірогідні душевні вечірки з братами або сестрами, друзями та приятелями, з найближчим оточенням.

Зірки рекомендують усім Терезам берегти своє здоров’я, особливо наприкінці місяця, і звертатися до фахівців навіть при найменшому нездужанні. Категорично не можна ризикувати, займатися екстремальними видами спорту й повертатися додому пізно ввечері без надійного супроводу.

СКОРПІОН: ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ 2016

Скорпіонам у вересні доведеться проявити всю свою стійкість і прагнення до збереження «статусу кво». Адже зірки щоразу підбурюватимуть то звільнитися з роботи, то розірвати стосунки з друзями або до інших деструктивних дій. Не піддавайтеся поганому настрою! Щоб не втратити довіру керівництва, проявіть працьовитість і відповідальність, у жодному разі не пускайте на самоплив доручені справи.

Вересень може видатись не надто вдалим у питаннях бізнесу, кількість клієнтів може зменшитись. Не докоряйте собі, краще проявіть кмітливість і винахідливість – період сприяє оригінальним рішенням. Щоб компенсувати деяке фінансове напруження, допоможіть фінансами матері або другу.

Що стосується фінансової ситуації, зірки радять заздалегідь опрацювати «план Б» (а може, й «план С»). Вже до третьої декади ситуація суттєво покращиться.

Стосунки з дітьми вимагатимуть у цьому місяці особливої уваги, проявіть властиву вам турботу й зацікавленість захопленнями дітей. Ваша винахідливість допоможе запропонувати гідну альтернативу небезпечним розвагам і при цьому не зіпсувати стосунки. Наприкінці місяця вам потрібно докласти особливих зусиль, щоб досягти взаєморозуміння з дітьми – будьте терплячими.

Усі дружні посиденьки бажано запланувати на третю декаду. Якщо вам потрібна допомога друга, зверніться до нього саме в цей період.

Друга декада є сприятливою для торгівельних угод і ділових подорожей. До речі, у поїздці можливе перспективне знайомство. Новий знайомий виявиться іноземцем або творчою особистістю, представником науки та освіти.

Середина вересня є ідеальним часом для усамітненого відпочинку разом з вашим коханим десь у санаторії. Здоров’я не підведе, але в середині місяця будьте обережні на дорогах. Не ризикуйте, будьте уважні під час роботи з технікою.

Юлія БорискоСТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ 2016

Стрільці будуватимуть украй честолюбні плани, продовжуючи у вересні серпневі тенденції. Але ваші амбітні задуми можуть спричинити напружену ситуацію на роботі. Можливо, хтось із колег або навіть старших постраждає від вашого кар’єризму. Утім енергії та напору у вас зараз достатньо, а вроджений авантюризм допоможе досягти необхідного результату.

На багатьох Стрільців чекає перспектива кар’єрного зросту, визнання колишніх заслуг, популярність, авторитет та повага. Керівництво зрозуміє та затвердить ваші ідеї та проекти.

У середині вересня ймовірні відрядження. У цей період ви можете зав’язати дружні стосунки з начальником. Зараз вдалий час для вирішення справ з органами державної влади, вам протегують старші за віком, за посадою або соціальним становищем.

Тим, хто шукає хорошу роботу, слід активізуватися у третій декаді, з’явиться вигідна вакансія.

Стосунки з рідними та близькими, на жаль, не потішать. Усе через те, що ваші думки спрямовані на досягнення соціальної реалізації. Проведіть вихідні тільки з сім’єю та дітьми, приділіть їм увагу та продемонструйте турботу, Так ви зможете частково знайти баланс між роботою і домом.

На початку місяця можна організувати невелику подорож. Дружні зустрічі краще намітити на першу половину вересня. Оскільки ближче до кінця місяця ви будете занадто категоричні, нетерпимі та схильні до розривів стосунків.

Значний прибуток можна очікувати від творчості, а також від справ, пов’язаних з митницею, морем і далекими країнами. Тим паче, здоров’я більшості Стрільців у вересні буде чудовим, енергії вистачить на реалізацію ваших оригінальних проектів.

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ 2016

У вересні Козерогам треба проявити вроджену обережність і завбачливість. Забудьте про будь-які авантюри, порушення норм і правил, не кажучи вже про Закон. У цей період зірки попереджають, що на всіх Козерогів-порушників чекає неминуче покарання.

Візьміть до уваги, що великою є ймовірність штрафів і навіть здирства, фінансових санкцій. Не покладайтеся на слова – вимагайте письмових зобов’язань, адже слова ваших опонентів можуть залишитися просто словами.

Вдалий час для робочих відряджень: ви зможете вирішити багато справ та отримати чималу користь. Однак, виїжджаючи, обов’язково подбайте про страховку, перевірте документи і квитки. Доходи принесуть контакти із зарубіжними партнерами та представниками науки, освіти й спорту. Також можливий прибуток від оптових торгових операцій.

Відпочивати у вересні краще в колі родини, не виїжджаючи далеко за межі рідного міста. Ефективною в цей період буде будь-яка творча, інтелектуальна діяльність. У третій декаді ви зможете зав’язати дружні стосунки з іноземцем або творчою людиною чи науковцем.

Багатьом Козерогам треба буде звернути увагу на здоров’я. Хоча серйозної небезпеки немає.

Валентина ХамайкоВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ 2016

Водоліям у вересні треба бути максимально обережними. У фінансових питаннях слід покладатися не лише на свою інтуїцію, але й на чіткий розрахунок. Цього місяця вірогідні фінансові втрати, непередбачені витрати. Якщо виникне необхідність, зможете отримати фінансову допомогу у когось із найближчого оточення, рідних, брата або сестри, у «другої половинки».

Інвестиції, депозити та значні покупки краще відкласти на більш сприятливий період. Намагайтеся у вересні не давати і не брати в борг великі суми – повернути їх буде дуже непросто.

А ось на робочому місці Водолії зможуть проявити себе ефективно. Уже з другої декади очікуйте «зелене світло» усім вашим починанням. Докладені зусилля дадуть прекрасний результат: проект буде затверджений, ви отримаєте нагороди, визнання серед колег. Імовірним є й підвищення вашого соціального статусу, чому сприятиме таємний покровитель.

У взаєминах з партнером вам треба приборкати свій волелюбний і незалежний дух – не поспішайте розривати відносини, адже ви стільки в них вклали! Проявіть гнучкість, відкладіть рішення гострих питань з партнером, а особливо з коханою людиною, до більш спокійного часу. Врахуйте, що розрив стосунків зараз може позначитися на вашому матеріальному становищі. Краще у вересні більше відпочивати, причому поєднувати відпочинок із оздоровленням та творчістю.

Місяць несприятливий для будь-якого ризику та екстремальних видів спорту. Пік травмонебезпеки припадає на другу декаду. У середині місяця будьте максимально обережні за кермом, на вулиці. Весь вересень піклуйтеся про своє самопочуття, і тоді до кінця місяця воно покращиться.

Марічка ПадалкоРИБИ: ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ 2016

У перший осінній місяць Рибам необхідно стримати амбітні плани. Скромність, такт і увага до деталей – найкращий рецепт, щоб обійти всі гострі кути у спілкуванні з керівництвом у цей період. Якщо ви прислухаєтеся до цієї поради й виберете правильну лінію поведінки, сумлінно працюватимете, то зможете покращити своє матеріальне становище та просунетеся у кар’єрній ієрархії. Однак, не варто самим піднімати будь-які питання, вам навряд чи вдасться досягти взаєморозуміння з керівництвом. Потерпіть, скоро вашу працьовитість помітять і гідно оцінять.

Якщо ви – керівник, то для найму співробітників краще вибрати не вересень, і тим більше не першу його половину. Вдалими обіцяють бути ділові відрядження з метою вирішення складних робочих ситуацій.

У домашніх справах можна впевнено покластися на «другу половинку», яка допоможе і словом, і ділом, і грошима. До речі, у фінансових питаннях вас очікують раптові сприятливі зміни. Хтось із друзів може допомогти вам. Доходи у вересні слід очікувати від контактів із зарубіжними партнерами, від співавторства, участі в конкурсах, консультаційних послуг, а також від наукової та педагогічної діяльності.

Імовірно, зав’яжуться більш довірчі взаємини з кимось із колег на робочому місці.

Порадуйте себе відпочинком або подорожжю з вашим чоловіком (дружиною), але не намагайтеся з’ясовувати стосунки, це загрожує розчаруваннями та конфліктами.

Жодних неприємностей здоров’я не піднесе у вересні більшості Риб