На 1+1 стартує міжнародний сезон реаліті Одруження наосліп

У 2018-му вийде четвертий сезон популярного шоу.

Поділитися:

Телеканал 1+1 працює над четвертим сезоном реаліті Одруження наосліп, який вийде в ефір 2018 року.

Сезон стане рекордним за кількістю іноземних героїв, чиї самотні серця прагнуть зустріти свою «другу половинку» в Україні. Цього року у кастингу взяли участь чоловіки та жінки з Канади, США, Ізраїлю, Ірану, Грузії та інших країн. У своїх анкетах вони зізнавалися, що вірять в те, що проект допоможе їм позбутися тягаря застарілих образ та комплексів і віднайти щастя в обіймах коханої людини.

Серед героїв нового сезону – успішні чоловіки та жінки, яким незважаючи на досягнення в кар’єрі та творчу самореалізацію, не вдається побудувати міцні стосунки. Так, у проекті візьме участь американський співак, який спілкується з Мілою Йовович та мріє зустріти своє кохання в Україні, та палкий перський бізнесмен і власник кількох яхт, який прагне сімейного затишку.

Іншою особливістю четвертого сезону проекту Одруження наосліп стануть видовищні та незвичайні побачення героїв. Романтичні вечори, наповнені палкою пристрастю, та сміливі, проте зворушливі, вчинки учасників не залишить байдужими ані «других половинок» у проекті, ані телеглядачів. Так, один з героїв під час зйомок запросив свою «наречену» на казкову прогулянку в човні та розсипав пелюстки квітів по поверхні води, а інший, щоб здивувати свою нову дружину, запропонував їй екстремальне підкорення скелі.

Нагадаємо, стати героями реаліті Одруження наосліп можуть чоловіки та жінки, які вже мали невдалий досвід стосунків та готові до найсміливішого експерименту в їхньому житті. За умовами проекту, учасникам доведеться взяти шлюб всліпу з незнайомою людиною та прожити разом 7 днів під одним дахом та за спільний бюджет, як справжнє подружжя. Після тижня проведеного разом вони можуть повернути обручки і розлучитися, або ж залишити їх та продовжити спілкування поза проектом.

Ведучі та психологи проекту Олена Любченко та Єгор Тополов, вже відомі глядачам з попереднього сезону, обиратимуть героям пару на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності. Вони не лише коментуватимуть дії учасників, але і даватимуть поради та проводитимуть психологічні консультації, щоб допомогти їм зрозуміти причини невдач у коханні, позбутися застарілих образ і страхів та побудувати міцні стосунки. На прикладі героїв телеглядачі зможуть зрозуміти, як покращити власні стосунки, і отримати «рецепт» щасливого сімейного життя.

Реаліті Одруження наосліп виходить на 1+1 з 2015 року та користується великою популярність у телеглядачів, про що свідчать високі показники телеперегляду. Неодноразово учасники минулих сезонів зізнавались, що проект став для них платформою, де вони змогли позбутися власних образ, комплексів та страхів, які заважали побудувати щасливі стосунки.  Користувачі соціальних мереж відзначили, що програма дає можливість людям з розбитим серцем знову повірити в кохання.