Психолог Єгор Тополов розповів про значення подарунків у стосунках

Як варто виявляти увагу до своїх коханих.

Поділитися:

Сьогодні, напередодні Свята весни, в студії Сніданку з 1+1 ведучий та психолог реаліті Одруження наосліп Єгор Тополов розповів про значення подарунків для стосунків.

Єгор радить якомога частіше виявляти увагу до своїх коханих:

«Подарунки – це завжди приємно. Для щасливих стосунків просто потрібно виявляти увагу до другої половинки, показувати, наскільки вона для вас цінна. Обираючи подарунок, я раджу проявляти винахідливість і дарувати щось особливе, значиме саме для вашої пари».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи варто одружуватися в юному віці

Сьогодні о 22.00 телеглядачі 1+1 побачать новий випуск реаліті Одруження наосліп, в якому ведучі та психологи Олена Любченко і Єгор Тополов дають цінні поради, як побудувати щасливі стосунки. Єгор та Олена обирають пари на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності.

Героями нового випуску стануть Ігор і Тетяна, яких об’єднує непросте минуле. Вони одружаться наосліп та проживуть разом тиждень, після чого вирішать, чи варто продовжувати стосунки поза проектом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки йдуть від «хороших дівчаток»?

«Герої сьогоднішнього випуску спробують побудувати не тільки нові стосунки, але і нове життя, адже вони є вихідцями з Донецької області, які покинули рідний дім», - потроху розкриває інтригу Єгор Тополов.

42-річна Тетяна, яка вирішила взяти участь у проекті, вже була одружена та має дорослу доньку. Вона мріє про ідеальні стосунки з наполегливим, освіченим та веселим чоловіком. Проте, щоб знову побудувати щасливу родину, Тетяні доведеться навчитися інколи поступатися власними інтересами заради стосунків.

Її чоловіком у рамках проекту стане 43-річний Ігор, який так само має непросту долю. Його розбите після 12-річного шлюбу серце прагне знову знайти щастя в обіймах коханої людини. Ігор мріє зустріти турботливу жінку, яка подарує йому дітей та родинний затишок.

У новому випуску телеглядачі побачать, як уявлення про «ідеальні» стосунки можуть завадити знайти власне щастя.

Єгор Тополов у студії Сніданку з 1+1 розповів, що безліч людей втрачають щастя через те, що стають заручниками власних завищених очікувань. Психолог порівнює ідеальні стосунки з міражем:

«І жінки, і чоловіки однаково страждають схильністю до ідеалізації. Серед українців це явище більш розповсюджене, ніж серед іноземців. Виною всьому, перш за все, – наше виховання. Тривалий час нас вчили бути як усі, а не особливими, а слово «виділятися» мало певний негативний відтінок. Через це безліч дорослих людей виростають із заниженою самооцінкою. Вони прагнуть до якогось ідеалу, якого насправді не існує, шукають «ідеальні стосунки», залишаючи справжніх «половинок», і не розуміють, що над щасливими стосунками потрібно працювати».