Стала відома дата прем’єри сьомого сезону «Одруження наосліп» на «1+1»

Одруження наосліп - анонси, новини, відео дивитися на 1+1

Реаліті-шоу про побудову стосунків

Поділитися:

4 червня о 20:20 на «1+1» відбудеться прем’єра сьомого сезону реаліті-шоу «Одруження наосліп».

Ведучими проекту стали психолог-практик Ірина Кириченко і телеведучий та ресторатор Даніель Салем. Реаліті-шоу про побудову стосунків буде виходити на телеканалі «1+1» у новий час – по п’ятницях о 20:20.

Героями нового сезону стануть успішні чоловіки та жінки, які вже побудували кар’єру, гарно заробляють, проте досі не змогли побудувати гармонійні стосунки. Учасники проекту будуть власним прикладом доводити, що ніколи не пізно зустріти другу половинку та побудувати міцну родину. Прийдуть на шоу і відомі особистості, які вірять, що саме проект допоможе їм побудувати стосунки та розібрати помилки минулого. Так, серед учасників проекту буде відомий боксер, зірковий тренер В’ячеслав Узелков, який нещодавно розлучився.

Допомагатиме учасникам експерт Ірина Кириченко, яка вже понад 13 років займається сімейним консультуванням пар та допомагає клієнтам подолати складні періоди у житті, та успішний телеведучий, лайф-коуч Даніель Салем, який сам побудував успішний бізнес і міцну сім’ю.

Незважаючи на те, що світ стрімко розвивається, в нашому суспільстві й досі зберігається стереотип, що потрібно виходити заміж якомога раніше, інакше знайти собі гідну пару буде складно. Тому в 7-му сезоні ми вирішили сконцентруватись на побудові стосунків учасниками, яким за 30-ть. Хто вже не дивиться на стосунки через рожеві окуляри, хто отримав вже негативний досвід, можливо і не одноразово, не полишив бажання створити родину своєї мрії, - коментує новий сезон Ірина Кириченко.

Нагадаємо, що основні умови проекту залишаються незмінними: експерти підбирають учасникам другу половинку на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності, а знайомиться пара вже на власному весіллі. Протягом тижня вони пізнають краще один одного, мешкаючи під одним дахом. У пари не лише спільний будинок, але й родинний бюджет, яким вони вміють навчитися керувати разом. Через 7 днів учасники «Одруження наосліп» остаточно вирішують − назавжди зняти обручки або продовжити стосунки за межами проекту.

«Одруження наосліп» виходить в ефірі телеканалу вже 6 років поспіль та є власною розробкою телеканалу. У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група «1+1 медіа», а у 2013, на C21 / FRAPA Format Award у Каннах, формат увійшов у топ-5 кращих форматів року.