Серіал «Папік» став найкращою серіальною прем’єрою осіннього сезону

Серіал Папік став найкращою осінньою прем'єрою | Новини 1+1

Глядачі українського телебачення закохалися у комедію.

Поділитися:

2 грудня на телеканалі 1+1 відбулася прем’єра ліричної комедії «Папік» зі Станіславом Бокланом у головній ролі. Його герой – скромний пенсіонер, який планував вчинити самогубство, але його життя перевернула догори дригом молода мисливиця на «папіків».

«Папік» став найкращою серіальною прем’єрою осіннього сезону на українському ТБ за аудиторіями 18-54 (Україна) та 18-54 (50+). Перші дві серії ліричної комедії переглянули 3,8 мільйонів глядачів. За аудиторією 18-54 (Україна) проект зібрав рейтинг 6.0% та частку – 20.0%. Рейтинг серій за аудиторією 18-54 (50+) склав 6.1%, частка – 21.5%.

«Ми раді, що цього сезону наші комедійні серіали демонструють стабільне зростання та завойовують все більшу прихильность глядачів. Показники прем’єри серіалу «Папік» виправдали всі наші очікування. Ми вдячні партнерам зі студії «Квартал 95» за якісний продукт та віримо в подальший успіх спільних проектів», – коментує Генеральний продюсер каналу 1+1 та Директор телевізійного бізнесу Максим Кривицький.

З перших серій «Папік» став популярним не тільки в ефірі, а й у соцмережах каналу. Підписники активно коментують публікації про комедію та діляться враженнями: «Довго чекав на серіал. Тепер дивлюся з задоволенням; дивимося всією родиною; ідея серіалу супер, як і гра акторів. Дуже сподобалося; виправдані очікування. Боклан – феєрверк!»

За пригодами головних героїв слідкуйте у нових серіях «Папіка» – з понеділка по четвер о 21:45 на 1+1. Також дізнайся, як знімали стрічку: 

Не пропусти інші цікаві новини:

1. 

2. 

3. 

4.