Станіслав Боклан розповів, що спільного між ним та «папіком»

Актор Станіслав Боклан знайшов схожість між собою та «папіком» | Зіркове життя | 1+1

Які риси характеру їх об'єднують?

Поділитися:

2 грудня на екрани вийшов довгоочікуваний серіал «Папік» – і одразу запав у серця українців. Комедійна стрічка розповідає про звичайного пенсіонера та мисливицю за багатими чоловіками, життя яких несподівано перетнулися.

Головних героїв зіграли Станіслав Боклан та Дар’я Петрожицька. А з нагоди гучної прем’єри вони завітали до студії «Сніданку з 1+1», щоб розповісти про зйомки, поділитися емоціями та знайти у веселих кадрах філософський підтекст.

Перш за все ведучі запитали, як актори вживалися у роль, і чи є між ними та персонажами щось спільне. Народний артист не забарився з відповіддю:

Бували в житті різні ситуації – скрутні та веселі. Тому, думаю, я так само люблю життя, як і мій герой.

До слова, Дар’я Петрожицька також порівняла себе та Лізу. Втім, схожості не знайшла:

«Я взагалі не така в житті – більше пацанка. Але ходила до спортзалу і шукала дівчат (нафарбованих та з зачіскою), які займаються не для схуднення, а щоб когось знайти. Жодної не побачила. Потім записалася на йогу – там одні бабусі. Після цього просто писала в Google «дівчата з папіками» та надихалася».

Ще більше зіркових зізнань почуєш у відео:

Нагадаємо, що побачити нові серії «Папіка» можна з понеділка по четвер об 21:45. Отож вже сьогодні вмикай 1+1, насолоджуйся пригодами та не стримуйся – смійся досхочу!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. 4 бороди Боклана й екстремальний стрибок: Цікаві факти про серіал «Папік»