Зірка «Папіка» Дар'я Петрожицька зворушила дописом в Instagram

Зірка «Папіка» Дар'я Петрожицька зворушила дописом в Instagram
​​​​​​​Фото: instagram/petrozhitskaya

Не лише глядачі вже сумують за серіалом.

Поділитися:

Учора, 12 грудня, українці побачили завершальні серії ліричної комедії «Папік». І схоже, самі актори вже сумують за яскравою стрічкою. Так, після завершення останнього епізоду виконавиця головної ролі Дар’я Петрожицька опублікувала у своєму Instagram зворушливий пост, доповнивши його кадром із серіалу:

Фото: instagram/petrozhitskaya

Плачу… Це любов, назавжди! – написала акторка.

Так, за час зйомок Дар’я неймовірно пройнялася своєю героїнею. «Моя Ліза», – ніжно називає цю роль акторка. В вона зізнавалася, що робота в серіалі дозволила їй бути різною та показати увесь спектр емоцій.

«Ліза – це, мабуть, мрія кожної акторки. Ця роль настільки глибока та багатогранна – від комедії до драми! У ній я могла бути різною. Сподіваюся, глядач помітить це перевтілення», – роповіла Дар’я.

Фото: instagram/petrozhitskaya

Варто сказати, що глядачі поділили почуття акторки після останньої серії. Протягом двох тижнів вони проживали емоційні пригоди разом із Лізою та Дідом, сміялись і плакали в унісон з улюбленими персонажами та дуже полюбили цю стрічку. Тож після її завершення не стримували емоцій у коментарях:

«Скажіть мені, чому я, чоловік під 30, сиджу і плачу?», «Дашо, дякую за Лізу. Красива, різна, талановита», «Це просто топ! Чекаю на другий сезон», «Чудовий серіал! Шкода, що він закінчився». Ну і перлина: «Нарешті наші навчилися працювати з простором», – пригадав цитату із серіалу юзер.

Нагадаємо, цікаві подробиці про зйомки «Папіка» Дар’я Петрожицька і Станіслав Боклан розповіли у відео:

А також читай ексклюзивні факти про Дар’ю і Станіслава за посиланнями:

1. 

2. 

3.