Фундацію Катерини Осадчої номінували на міжнародну премію WOMEN OF IMPACT

Пісня мого життя
Щонеділі
Фундація Катерини Осадчої номінована на премію WOMEN OF IMPACT

Ведуча проєкту "Пісня мого життя" Катерина Осадча потрапила до списку номінанток на премію WOMEN OF IMPACT від журналу Elle.

Поділитися:

Благодійний фонд "Фундація Катерини Осадчої" займається пошуком зниклих та опікою над дітьми, що залишилися без батьків. Організацію було номіновано у категорії гуманітарні ініціативи та громадські організації. 

Премія WOMEN OF IMPACT UKRAINE відзначає досягнення сильних, незламних жінок і впливових особистостей, які присвячують своє життя соціально важливим ініціативам. Голосування триватиме до 1 березня 2024 року за посиланням. Лауреатки будуть оголошені 5 березня 2024 року.

Нагадаємо, Катерина Осадча стала ведучою проєкту "Пісня мого життя", української адаптації найпопулярнішого розважального проєкту Фінляндії “Song Of My Life”. Прем’єра першого сезону відбудеться 3 березня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” і виходитиме щонеділі. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гості та телеглядачі будуть намагатися відгадати, чия історія захована під загаданою піснею. Зірки розкажуть ексклюзивні та зворушливі подробиці свого життя, які ніхто ніколи не чув до цього моменту, поділяться болем, радістю, перемогами та падіннями. А кожен глядач зможе знайти підтримку і пригадати пісню, яка стала саундтреком його власного життя.

Новини по темі