“Миші, які бігали по нам ночами, зранку були контужені”: Віталій Козловський на зйомках проєкту “Пісня мого життя” на “1+1 Україна” розповів історію саундтреку свого життя

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Віталій Козловський розповів історію саундтреку свого життя

Віталій Козловський на зйомках проєкту “Пісня мого життя” розповів щемливу історію про пісню, яку асоціює з батьком.

Поділитися:

3 березня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра української адаптації найпопулярнішого розважального проєкту Фінляндії “Song Of My Life”, який збирає частку перегляду в понад 40%. Проєкт під назвою “Пісня мого життя” буде виходити щонеділі о 21:00. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гості та телеглядачі будуть намагатися відгадати, чия історія захована під загаданою піснею. Зірки розкажуть ексклюзивні та зворушливі подробиці свого життя, поділяться болем, радістю, перемогами та падіннями. А кожен глядач зможе знайти підтримку і пригадати пісню, яка стала саундтреком його власного життя.

Днями у серці столиці відбулися зйомки проєкту “Пісня мого життя”. Знімальним майданчиком стала затишна “вітальня” в одному з київських закладів. За ідеєю проєкту, в цій вітальні збираються гості й розповідають один одному історії зі свого життя. Прикрасили локацію дитячі фото ведучої проєкту Катерини Осадчої.

Пісня мого життя гості

Пісня мого життя

Одним з героїв, який завітав до студії проєкту, став співак і військовослужбовець Віталій Козловський. Він розповів щемливу історію про пісню, яку асоціює з батьком.

“Мій батько був для мене справжнім другом. Навіть брав мене у відрядження, адже був електриком-атомником. Коли всі чоловіки їхали самі у робочі поїздки, батько брав мене з собою, знайомився з місцевими жінками з дітьми і залишав мене з ними. Він дуже мене любив, і коли в мене був конфлікт з Кондратюком, він завжди казав: сину, я не можу дивитися на те, як тебе вбивають, а я нічого не можу вдіяти. Він помер 3 роки тому. На сороковий день його смерті мені наснився сон, в якому я йду по глибокому окопу і виходжу у відкритий бліндаж без стелі. Зверху на мене дивиться батько і каже: сину, тобі не треба боятися, але тут зараз тобі не треба бути. Через півроку після цього сну почалася повномасштабна війна. З початком бойових дій я мав більше 150 концертів у шпиталях, на полігонах, в лісах, полях. Тоді я зрозумів, що моя місія як артиста виконана, тепер потрібно зробити більше. Коли прийшла повістка, я не вагаючись пішов воювати. Мене відправили у Донецьку область, і коли ми одного разу вийшли на позиції, нас обстріляли. По нам гатили 2,5 години з двох позицій, снаряди прилітали в семи метрах від нашого бліндажу. Можете тільки здогадуватись, який жах ми пережили. Миші, які бігали по нам ночами, зранку були контужені. Лісосмуга, в якій ми переховувалися, була як пустеля. Коли ми приїхали в сусіднє село на ротацію, хтось з хлопців згадав, що я співак і попросив заспівати мене. Тоді я виконав саме цю пісню. В той час я згадав і сон, і батька, і зрозумів, що він мій янгол-охоронець”, - поділився Віталій Козловський.

Яку саме загадав пісню Віталій Козловський, дивіться вже скоро на “1+1 Україна”.

Віталій Козловський на проєкті "Пісня мого життя"

В проєкті взяли участь ексзаступник міністра оборони Ганна Маляр, військовий Олександр Лящук з котом на прізвисько Шайба, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, актор Артемій Єгоров, акторка і телеведуча Ксенія Мішина, співачка Оля Полякова, тренер “Голосу країни” та продюсер Іван Клименко, співачка Наталя Могилевська, спортсмен Жан Беленюк, оборонець Маріуполя Михайло Діанов, гімнастка Ганна Різатдінова і багато інших. Також, під час ефірів в студії з’являться молоді сучасні виконавці, які встигли завоювати любов українців. Так під час проєкту на сцені заспіває співачка Лілу45, фіналіст “Голосу країни-11” і військовослужбовець Давід Маскіса, співачка INGRID, блогер Влад Шериф, Otoy, Phil IT і багато інших.

Катерина Осадча у проєкті "Пісня мого життя"

Нагадаємо, дистриб'ютором цього форматного проєкту є компанія ITV Studios. Виробництвом проєкту займатиметься команда 1+1 media Big Brave Events на чолі з продюсером Володимиром Завадюком. Партнер проєкту - Film.ua. Саундтреком самої програми “Пісня мого життя” стала пісня “Говори” співачки Марти Липчей, і саме завдяки ініціативі Марти в проєкті зʼявилася особлива благодійна рубрика під назвою “Мрія заради життя”. В ній на телеглядачів чекає 10 окремих історій про звичайних людей, які надихають всю Україну. Це історії військових, волонтерів, психологів, а також людей, які були на фронті чи бачили війну на власні очі. В кожному епізоді Марта Липчей та ведуча проєкту Катерина Осадча за підтримки мецената Андрія Мацоли роблять конкретні справи для героїв рубрики – і для них це часто справжні маленькі дива, які допомагають здійснити їхні мрії.

Дивіться прем’єру “Пісні мого життя” 3 березня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі