Michelle Andrade про зйомки у серіалі Прислуга: «Було дуже страшно!»

Співачка Michelle Andrade розповіла про свій досвід в індустрії кіно.

Поділитися:

Співачка Michelle Andrade виконала роль Лари в новому українському серіалі на 1+1 Прислуга. В інтерв’ю для 1plus1.ua Michelle поділилася подробицями зі зйомок, а також зізналася, наскільки важко було вживатися в роль амбіційної та підступної прислуги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антон Денисенко розповів, як став завзятим детективом у серіалі Прислуга

Це ваш перший досвід в індустрії кіно? Що більше імпонує - співоча чи акторська кар’єра? Чи плануєте в майбутньому продовжувати зніматися у серіалах або фільмах?

У мене вже був невеликий кінодосвід: чотири роки тому я зіграла головну роль в авторському фільмі Серьоги «Гаджієв», а в 2016-ому знялася у фільмі Володимира Лерта «Ніч Святого Валентина». Щоправда, роль була епізодична і без слів (пр. ред. - посміхається). Вважаю, що сучасний артист повинен бути різнобічним: співачці недостатньо просто добре співати, потрібно вміти танцювати, розвиватися як актору, пробувати себе в різних сферах. Звичайно, коли я на сцені - це особливі відчуття! Але важливо, що і музика, і кіно - це творчість, до якої лежить моя душа. 

Я б хотіла ще приміряти на себе велику серйозну роль, яка зможе розкрити мене з нового боку.

В серіалі Прислуга ваша героїня помирає у першій серії. Як це було - помирати у кадрі? Наскільки важко було вжитися в роль?

Було дуже страшно! Я пропускала все через себе, переживала по-справжньому кожну емоцію, щоб передати глядачеві свої відчуття. Було моторошно дивитися на себе з боку (пр. ред. - сміється). Гримерам довелося розірвати не одну сукню, щоб ніж в моїй спині виглядав реалістично. Було непросто вжитися в роль людини, чий спосіб життя далекий від мого, адже Лара - підступна прислуга, а таємниці та інтриги - її стихія. Партнери по сценам і наш режисер всіляко допомагали мені зануритися в її історію. Я вивчила сценарій до початку зйомок, репетирувала з іншими акторами, навіть переглядала американську версію серіалу, щоб краще зрозуміти свою героїню.

Вчинки вашої героїні часто легковажні та необдумані. Що би ви хотіли їй порадили? Можливо, їй варто було діяти інакше?​

Моя героїня - досить амбітна дівчина, вона була готова на все заради досягнення своїх цілей: працювати у нехороших людей, бути коханкою забезпеченого одруженого чоловіка. Я б хотіла сказати їй, що щастя не в грошах істатусі, а в людях, які поруч з тобою. Порадила б їй просто піти з цієї родини і знайти своє щастя!

Пригадайте цікаву історію зі зйомок. Які стосунки склалися з колегами у серіалі?

У моєї героїні була господиня, яка принижувала її і жорстко з нею обходилася. Я настільки прониклася своєю роллю, що за кадром мені здавалося, ніби в житті актриса, яка грає господиню, мене не полюбила. Але з часом ми з нею поспілкувалися, і все стало на свої місці. А взагалі атмосфера знімального дня була дружньою, всі виявилися привітними і добрими, підтримували й допомагали мені. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерія Ходос здійснила свою мрію в серіалі Прислуга