Валерію Ходос запросили на побачення в прямому ефірі

Виконавиця головної ролі в Прислузі завітала до студії Сніданку з 1+1.

Поділитися:

Учора на 1+1 відбулася прем'єра українського серіалу Прислуга. Акторка Валерія Ходос, яка виконала у детективній мелодрамі головну роль (прислуга Марта), розповіла про новий серіал у студії Сніданку з 1+1. Зі слів кінозірки, на знімальному майданчику панувала позитивна атмосфера, а найбільшим відкриттям для неї став колега Антон Денисенко (детектив Максим).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерія Ходос здійснила свою мрію в серіалі Прислуга

«Ми всі були знайомі раніше. Вперше я працювала з Антоном Денисенком. Це мій подарунок долі. Він чудовий професіонал, «ясне сонце», він завжди мене гармонізував у складних моментах», – поділилася акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антон Денисенко розповів, як став завзятим детективом у серіалі Прислуга

Цікаво, що раніше Валерія Ходос грала в театрі, та зрештою зупинилася на побудові кінокар’єри. У судії Сніданку з 1+1 вона пригадала, свій дебют на театральній сцені:

«Я грала у виставі Голубка. Це була велика вдача, адже працювала з режисером Андрієм Бакіровим, який допоміг мені, детально все пояснював. Це був великий шмат роботи. Але мені пощастило, що зі мною грала Лілія Ребрик, яка вже була досвідченою акторкою. Я дивилися на неї, надихалася».

Опісля на зірку чекав сюрприз – відеозустріч із режисером Андрієм Бакіровим. Він зізнався, що захоплюється Валерією як акторкою та запросив її на побачення. Тим часом акторка розчулилася до сліз.

«Вистава Голубка, яку ми робили багато років тому, де ти грала головну роль, лишилася в моєму серці, так само, як і ти. Дуже хочеться, щоб ти по життю зберегла ті очі, які я побачив, коли ти ще була студенткою. Потім ти ці очі зберегла на всіх репетиціях вистави. Потім такі самі очі я бачив на прем’єрі. Хай твій творчий шлях супроводжуватимуть цікаві здобутки та гарні люди, які завжди будуть поруч. Призначаю тобі побачення на каву», – звернувся Андрій Бакіров.

Нагадуємо, що серіал Прислуга можна побачити в ефірі 1+1 з понеділка по четвер о 21.00.

Перші дві серії детективної мелодрами дивіться далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Michelle Andrade опинилася в центрі детективного розслідування