Факти, про які не можна було говорити до сьогодні: cтали відомі нові подробиці документального проєкту Дмитра Комарова «РІК» на «1+1 Україна»

Рік. Херсон
Факти, про які не можна було говорити до сьогодні: cтали відомі нові подробиці документального проєкту Дмитра Комарова «РІК» на «1+1 Україна»

Журналіст і телеведучий анонсував участь у проєкті Кирила Буданова, Олексія Резнікова та Олександра Сирського

Поділитися:

Нещодавно телеканал «1+1 Україна» анонсував прем’єру авторського документального проєкту Дмитра Комарова «Рік» про 365 днів повномасштабної російської агресії. Матеріал, який журналіст збирав з самого початку повномасштабного вторгнення, покажуть 24 лютого 0 20:15 на «1+1 Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «1+1 Україна» покажуть прем’єру авторського документального проекту Дмитра Комарова «Рік»

Щойно стало відомо, що у проєкті керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов прокоментує найважливіші події року повномасштабної війни та розповість, які сценарії вторгнення росії вдалося зламати нашим захисникам.

Рік

Також в інтерв’ю з Дмитром Комаровим Міністр Оборони Олексій Резніков поділиться подробицями відомих подій, які до цього часу не можна було називати.

Відповідне відео щойно анонсували на YouTube-каналі «1+1».

Також у своєму офіційному телеграм-каналі Дмитро Комаров поділився невеличким фрагментом інтерв’ю з Кирилом Будановим, повну версію якого можна буде побачити у проєкті. У ньому журналіст запитує про факти, які були досі засекреченими, але про які вже зараз можна говорити.

«Є дуже цікавий факт. За чотири доби [до повномасштабного вторгнення] відділення «Сбербанку росії», які були у нас представлені, особливо в Києві, скупили всю готівку, яку тільки могли, за максимальним курсом. Вона була вся накопичена в їхніх сховищах. Вони чекали, коли зайдуть «свої» як-то кажуть, відкривати і зі своїми людьми проводити потрібну їм політику, роздаючи готівкові кошти. Все найцікавіше було 23 числа [лютого 2022 року]. 24го все вже йшло як йшло», - розповідає Кирило Буданов, згадуючи події майже річної давнини.

Повне інтерв’ю Кирила Буданова, Олексія Резнікова та генерала Олександра Сирського можна буде побачити в документальному проєкті «Рік» Дмитра Комарова 24 лютого о 20.15 на «1+1 Україна».

До проєкту увійдуть репортажі Комарова з гарячих точок, рідкісні кадри з щойно деокупованих міст та ексклюзивні інтерв’ю з тими, чиїми руками та розумом створюється наша історія і майбутня перемога. Усі кадри та озвучені факти, які увійдуть до проєкту, погоджені із військовим керівництвом країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»: скільки дітей передбачили мандрівнику карпатські мольфарки з Олександрою Кучеренко

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі