Йти в укриття чи ні під час повітряної тривоги: чому подвійна стіна не врятує при прямому влучанні в будинок (наочний приклад у проєкті Дмитра Комарова "Рік. Харківщина")

Рік. Херсон
Чи врятує правило двох стін при прямому влучанні в будинок: Дмитро Комаров показав наочну відповідь (відео)
Instagram/komarovmir

Дмитро Комаров показав будинок, в який було пряме влучання

Поділитися:

29 вересня о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна” — премʼєра авторського документального проєкту Дмитра Комарова “Рік. Харківщина, який складається з п’яти фільмів. Нова документальна робота журналіста присвячена річниці деокупації Харківської області та Слобожанського контрнаступу. Вперше розкриваються раніше невідомі деталі подій того часу, про які вже можна говорити. І напередодні прем'єри Дмитро поділився унікальним відео про оборону Харкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ворог бачив нас, а ми бачили його", — Дмитро Комаров показав ексклюзивні кадри оборони Харкова, які увійшли до проєкту "Рік. Харківщина"

У документальному проєкті "Рік. Харківщина" показали, що відбувається з будинком, у який було пряме попадання.

"Якої сили був удар, що залізобетонні перекриття просто вирвало... Дивіться, ось що робить пряме влучання. Будинку просто немає. Всі квартири просто впали. Звісно, шансів вижити немає ніяких. Це знову ж таки до розмови про те, чи йти до укриття, чи ні, коли повітряна тривога. Та чи сподіватись на те, що подвійна стіна (правило двох стін - прим.), чи щось ще вбереже. Ось, дивіться, тут бb ніщо не вберегло", - розповів Дмитро Комаров, показуючи моторошні кадри.

Дивіться документальний фільм "Рік. Харківщина":

Новини по темі