Олексій Суханов за лаштунками проєкту “Різдво. Ти не один” поділився найбільшою мрією на 2024 рік (ексклюзив)

Олексій Суханов поділився планами на 2024 рік

За лаштунками “Різдво. Ти не один” ведучий “Говорить вся країна” Олексій Суханов зізнався, про що мріє у наступному році.

Поділитися:

Щороку найважливіші свята українці завжди зустрічають у компанії “1+1 Україна”. Цьогорічний Святвечір не стане виключенням, і 24 грудня о 21:00 на телеканалах “1+1 Україна”, ТЕТ та Київстар ТБ на глядачів чекає особлива прем’єра проєкту "Різдво. Ти не один”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька за лаштунками проєкту “Різдво. Ти не один” назвала речі, які мріє зробити у новому році (ексклюзив)

Цьогоріч непереможне світло Різдва засяє у Софії Київській, а першу різдвяну зірку запалять найвідоміші українські артисти, ведучі та герої нового часу. До проєкту доєднався ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов. Ексклюзивно для сайту 1+1 за лаштунками зйомок святкового проєкту телеведучий поділився мріями на наступний рік.

Олексій Суханов

Назвіть три слова, із якими у вас асоціюється Різдво.

Казка, віра, дива.

Що полюбляєте більше — дарувати подарунки чи отримувати?

Більше до вподоби дарувати. Вважаю, що це набагато приємніше, ніж отримувати. Люблю ретельно підбирати подарунки людині, щоб її це потішило. Добре, коли потім такі речі не припадають пилом, а нагадують і зігрівають.

Олексій Суханов

Поділіться найяскравішим спогадом, який пов'язаний у вас із Різдвом.

“Мене з дитинства навчили сприймати новорічні свята як казку, тим паче у безглузді людського світу”. 

Варто створювати казковість завжди, тому не можу відокремити одне свято від іншого. Мене навчили творити атмосферу дива, тому це я і роблю.

Поділіться улюбленим моментом 2023 року.

Для мене найкращою подією у цьому році стала робота. Це моє велике покликання. Якщо є улюблена справа — це велике щастя. 

“Коли є не лише робота, а й усвідомлення того, що ти робиш щось корисне, то це подвійне задоволення”.

Олесій Суханов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суханов розповів про важливість токшоу "Говорить вся країна" та назвав улюблені зимові свята

Про що ви мрієте у наступному році?

Звісно, хочу відсвяткувати перемогу. Бажаю, щоб більше людей були щасливими та залишалися зі своїми близькими. 

“Мрію почати життя за мирних часів”.

Чим будете дивувати на "Різдво. Ти не один" на “1+1 Україна”?

Ми будемо дивувати атмосферою та відвертістю. Хоч поки не можу відкрити всі таємниці, проте сьогодні багато хто розповів нові факти про себе. І Маша Єфросініна, і Женя Клопотенко, і Соломія Вітвіцька — всі поділилися чимось цікавим. 

“Обов’язково дивіться і не проґавте “Різдво. Ти не один””.

Олексій Суханов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі “1+1 Україна” Юрій Горбунов та Катерина Осадча поділилися улюбленими моментами 2023 року за лаштунками проєкту “Різдво. Ти не один” (ексклюзив)

Зазначимо, “Різдво. Ти не один” має благодійну місію. У межах проєкту збиратимуть кошти на допомогу діткам-вихованцям «Школи супергероїв», які потребують належного обладнання та умов для навчання. 

Не пропустіть святковий проєкт “Різдво. Ти не один” 24 грудня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”, ТЕТ та Київстар ТБ.