Тіна Кароль стала письменницею

Зірковий тренер нового сезону «Голосу країни» написала дитячу книгу.

Поділитися:

Зірковий тренер вокального талант-шоу «Голос країни 7» Тіна Кароль написала дитячу книгу «Різдвяна історія». Видання побачить світ до Дня святого Миколая, 19 грудня.

Зірковий тренер, пісню якої внесли до шкільної програмиПісню Тіни Кароль внесли до шкільної програми, створила дитячий твір саме до Дня святого Миколая. У книзі зібрані українські щедрівки, колядки та ноти до них. Таким чином діти зможуть не лише читати, а й співати. 

Простою і зрозумілою для дітей мовою співачка розповідає історії про вічну боротьбу добра і зла, а ще про силу слова і пісні. Дитячу книгу тренер «Голосу країни 7» написала за мотивами музичного фільму «Різдвяна історія з Тіною Кароль». Нагадаємо, що фільм показували минулого року і знову покажуть на каналі 1+1 цьогоріч.

Ілюстрації до книги створила відома пост-продакшн студія Gloria FX. Саме ця команда працювала над створенням відео на пісню «Твої гріхи» для Тіни Кароль. Голлівудські режисери ілюстрували книгу Тіни Кароль безкоштовно: команда вирішила зробити щось добре для дітей. 

Книга «Різдвяна історія» стане чудовим подарунком для дітлахів. Ще це особливий лот марафону «Здійсни мрію», який відбудеться 23 грудня в ефірі програми «Сніданок з 1+1». Тож у п'ятницю глядачі каналу 1+1 зможуть долучитися до доброї справи, придбавши цю книгу. Адже зібрані кошти підуть на допомогу дітям у лікарні «Охматдит».

Нагадаємо, проект «Голос. Діти» надихнув Тіну Кароль написати нову дитячу пісню.