Актор серіалу «Різниця у віці» Олексій Нагрудний розповів про кумедні випадки на зйомках та особливості роботи з дружиною

Актор Олексій Нагрудний розповів про роль у серіалі "Різниця у віці", про роботу з дружиною та любов до театру

Актор Олексій Нагрудний розповів про свою роль інфантильного маминого синочка в новому ліричному комедійному серіалі «Різниця у віці».

Поділитися:

Серіал "Різниця у віці"  це лірична комедія, яку глядачі можуть побачити з понеділка по четвер о 20:45 на каналі 1+1. В ній розповідається історія двох сестер Марго та Каті, які зважилися «помінятися віком», щоб здійснити кожна свою мрію. Для цього Марго видає себе за 38-річну Катю, а Катя – за 26-річну Марго. Сестри обмінюються паспортами і починають жити життям одна одної. Головну чоловічу роль у серіалі зіграв актор Олексій Нагрудний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу «Різниця у віці» Ольга Атанасова розповіла про свою героїню, стосунки з донькою та колишнім чоловіком

Про свого героя в серіалі «Різниця у віці», легковажного марнотратника Андрія Логінова, актор Олексій Нагрудний розповів в інтерв'ю тижневику «Телескоп»:

«Андрій Логінов – представник золотої молоді, хоча вже й не такий молодий. Він єдиний спадкоємець створеної його матір'ю імперії. Мати Андрія – дама владна і деспотична і при вихованні настільки придушила сина, що навіть у 40 років він залишається інфантильним маминим синочком».

Нагрудний

Олексій зізнався, що йому дуже подобається грати таких персонажів, тому що вони дозволяють розвернутися на повну його акторському таланту. Але актор сказав, що зовсім не схожий на свого екранного героя у реальному житті:

«Перетворюватися на зйомках на Логінова було непросто – моє альтер его відчайдушно чинило опір».

Олексій Нагрудний розповів про кумедні випадки під час зйомок серіалу «Різниця у віці»: наприклад, про день, коли Нагрудний був дуже втомлений після нічних зйомок в іншому проєкті та грав п'яного Андрія. У деяких людей на майданчику склалося враження, що актор справді п'яний, і навіть його дружина дзвонила та уточнювала, чи не треба йому додому відіспатися. Таким було повне занурення у образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я забула, скільки мені років»: Ольга Атанасова та Дар’я Єгоркіна із серіалу «Різниця у віці» розповіли, як їхній справжній вік впливає на кар’єру та особисте життя

Ще один кумедний момент також пов'язаний із дружиною Нагрудного, кастинг-директором серіалу «Різниця у віці» Світланою Горошковою. Режисер проєкту Олексій Кирющенко дізнався, що Олексій та Світлана чоловік та дружина вже після того, як Нагрудного затвердили на роль. А до цього одного разу він навіть сперечався зі Світланою про вік актора.

Різниця у віці

Чи важко працювати з дружиною? Нагрудний відповів:

«Зі Світланою ми за визначенням разом, і працюємо зокрема. Вона – світло моїх очей, моя душа, однодумець, кохана дружина, мати та інше до безкінечності. Мені дуже пощастило».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки серіалу «Різниця у віці» розповіли про найяскравішу авантюру у їхньому реальному житті

Олексій Нагрудний – актор не лише кіно, а й театру. Він зізнався, що головне його хобі у житті – це саме театр, він займає особливе місце у житті актора:

«Я глибоко переконаний, що театр дає можливість досліджувати найскладніші почуття, осягати незбагненне. За 20-30 років творчого шляху актор проживає десь 30-50 персонажів. Виходить, у свої 40-50 він уже прожив півтори тисячі років і має за плечима, окрім свого, досвід усіх цих людей».

Ну а щодо відчуття щастя, то його може подарувати тільки сім'я, впевнений Нагрудний. Він вдячний долі, що має таку чудову дружину, сина, домашніх улюбленців. За словами актора, якщо він дуже втомився, то відновитись допомагає повноцінний сон, але взагалі зробив такий висновок:

"Коли робота в кайф і отримуєш від неї задоволення, то у відпочинку немає великої потреби".

Дивіться серіал «Різниця у віці» з понеділка по четвер о 20:45 на 1+1. А тут можна подивитися, що у "Сніданку з 1+1" про серіал розповіли виконавиці головних ролей: актриси Ольга Атанасова і Дар'я Єгоркіна: