У мережі з'явилися перші офіційні фото з дня весілля принца Гаррі та Меган Маркл

Дивіться сповнені ніжності світлини з королівського весілля.

Поділитися:

Минулої суботи, 19 травня, відбулося весілля принца Гаррі та Меган Маркл у Віндзорському замку. Опісля королівська родина оприлюднила офіційні світлини, на яких молодята щасливо позують разом з іншими членами королівської родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі та Меган Маркл залишили Віндзор на знак завершення весільних святкувань

Автором знімків став офіційний фотограф весільної церемонії – Алексі Любомирські, який також був автором перших спільних світлин наречених в грудні 2017 року. Всі весільні знімки були зроблені у Віндзорському замку, в каплиці якого проходило весільне таїнство.

На першому фото зображено все найближче коло королівської родини: принц Гаррі та Меган Маркл, королева Єлизавета II і її чоловік принц Філіп, принц Вільям з дружиною Кейт Міддлтон, їхні діти – принц Джордж та принцеса Шарлотта, батько Вільяма та Гаррі – принц Чарльз разом з дружиною Каміллою Паркер Роуз і матір Меган Маркл – Доріа Редлан. Навколо сім'ї також розмістились маленькі подружки та шафери наречених в день весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва суконь: Яке королівське весільне вбрання вам до вподоби

На другому фото подружжя принца Гаррі та Меган Маркл також позує разом зі щирими подружками та шаферами наречених: 3-річна принцеса Шарлотта і 4-річний принц Джордж, а також дві хрещениці принца Гаррі – 3-річна Флоренс ван Катсем і 2-річна Залі Уорре та дві хрещениці Маркл.

Також на фото присутня дочка найкращої подруги Меган, відомого канадського стиліста Джесіки Малруні – 4-річна Айві Малруні, хрещеник Гаррі Джаспер Дайер і брати Айві Малруні – 7-річні близнюки Брайан і Джон.

Третє фото є чи не найромантичнішим – на ньому закохане та щасливе подружжя Меган Маркл та принца Гаррі сидять на сходах Віндзорського замку. Схоже фото було зроблене на першій офіційній фотосесії пари, які також сиділи на сходах Кенсингтонського палацу.