Самые феерические празднования Дня Независимости в разных странах (фото)

Независимо от религии , национальности и географического положения, Все страны мира объединяет празднование Дня Независимости.

Поделиться:

День Незалежності - це надзвичайно важлива подія для кожної держави. Вона є приводом ще раз продемонструвати любов до Батьківщини та розповісти на весь світ про свої звичаї та традиції. Пропонуємо вам здійснити невеличку подорож і подивитися як святкують День Незалежності в різних країнах світу.

США (4 липня)

5 креативних рецептів для пікніківАтрибути: гамбургери, хот-доги, пікніки, символіка в червоному, синьому та білому кольорах.

Як святкують: День Незалежності в Америці святкують переважно в сімейному колі, американці влаштовують пікніки та смажать барбекю. Таким святкуванням громадяни акцентують увагу на традиційних цінностях та політичних свободах. На День Незажлежності проводяться конкурси з поїдання кавунів та хот-догів, а також спортивні заходи, такі як змагання з перетягування канату, бейсболу, плавання.

Головна родзинка святкування - надзвичайні феєвреврки, які щороку вражають свою помпезністю.

Республіка Гана (6 березня)

Літо 2016: модні фасони купальників для всіх типів фігуриАтрибути: пляжний одяг, взуття для танців, символіка в червоному, жовтому та зеленому кольорах.

Як святкують: Гана стала першою країною, що отримала незалежність від Великобританії в 1957 році, тому щороку громадяни відзначають важливу історичну подію особливо пишно. Святкування складається з офіційної частини, а саме параду в столиці та найбільшому місті Гани - Аккрі, та численних вуличний та пляжних вечірок.

Південна Корея (15 серпня)

Атрибути: прапор Південної Кореї та вміння співати.

Як святкують: У Південній Кореї свято називається Gwangbokjeol, що перекладається як Відродження денного світла. Південна Корея не відзначає урочисто День Незалежності, натомість в цей день ув’язнені отримують помилування.

У місті Чхонан проходить офіційна царемонія, під час якої Президент виголошує промову, що закінчується піснею до Дня відродження денного світла.

Індонезія (17 серпня)

Атрибути: декілька високих дерев, бажання перемогти, хороша страховка.

Як святкують: в Індонезії День Незалежності асоціюється зі змаганнями на деревах. Для цього необхідні високе дерево, корзини з призами та багато олії. Дерева ставлять вертикально та змащують олією. Перемагає той, хто зуміє дістатися до корзинки з призом на верхівці.

Австралія (26 січня)

Атрибути: барбекю, пляжне вбрання, національний прапор Австралії.

3 правила, як вибрати свіже м'ясо для шашликаЯк світкують: День Незалежності Австралії припадає на спекотний період, тому це ідеальний час, щоб одягти купальник чи футболку з національною символікою та влаштувати пікнік.

На День Незалежності в Сіднеї стартує музичний фестиваль, в Аделаїді - матч з крикету. Також в цей день відбувається вручення найпочеснішої нагороди країни - Австралієць року.

Бразилія (7 вересня)

Атрибути: любов до парадів та масових заходів

Олімпійські ігри: перемоги, якими пишається незалежна УкраїнаЯк святкують: День Незалежності Бразилії святкується з 1822 року, коли Бразилія проголосила незалежність від Португалії. Усі мають офіційний вихідний, тому із задоволенням приходять на військовий парад, який проводиться у місті Бразиліа. Окрім офіційної частини по всй країні проводяться народні гуляння. 

Нагадаємо, в Бразилії пройдуть Літні Олімпійські ігри. Олімпіада триватиме з 5 по 21 серпня. Українська збірна вже почала готуватися до змагань

Франція (14 липня)

Атрибути: одяг в кольорах національного прапору, взуття для танців. 

Як святкують: У Франції національним святом є День взяття Бастилії. Свято приурочене до Дня взяття фортеці-в'язниці Бастилії і символізує єдність нації та примирення усіх французів. В країні проходять паради та вуличні святкування. Вражають бал пожежників або Великий бал, який влаштовують в саду Тюїльрі в Парижі. Традиційно о 22:00 над всіма містами Франції небо спалахує салютами.