Олімпійські ігри 2016: Як українська збірна готуєтся до змагань

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Коли почнуться літні олімпійські ігри у Бразилії

Сьогодні, 23 червня, відзначають Міжнародний Олімпійський день, який започатували з нагоди створення Олімпійського комітету ще у 1894 році.

Поділитися:

КОЛИ ПОЧНУТЬСЯ ЛІТНІ ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ
 
До ХХХІ Олімпіади залишилося трохи більше місяця. У цьому році Літні Олімпійські ігри 2016 відбудуться з 5 по 21 серпня у Ріо-де-Жанейро. Це перші Олімпійські ігри, які приймає Південа Америка. 

ТАЛІСМАНИ ОЛІМПІАДИ 2016

Символами Літніх Олімпійських ігор стали дві тваринки, що уособлюють флору і фауну Бразилії. Жовтий звір, схожий на кота, втілює фауну. Збірний образ флори представляє рослина-дерево у синіх і зелених кольорах. 

ЗБІРНА УКРАЇНИ НА ЛІТНІХ ОЛІМПІЙСЬКИХ ІГРАХ 2016 року

Сніданок з 1+1 завітав у гості до українських спортсменів і дізнався, як вони готується до початку Олімпіади у Ріо. Серед претендентів на участь у збірній України улюбленець глядачів 1+1, стрибун у воду і бронзовий чемпіон Олімпійських ігор Ілля Кваша.

Найголовніша медаль у моєму житті - це олімпійська, яку я завоював у 2008 році. Сподіваюся, що після цієї Олімпіади вона в мене буде не одна. 

Ілля Кваша бере участь у Всеукраїнських змаганнях. Якщо виступить добре,  то поїде у Ріо-де-Жанейро. Заради Олімпіади тренується по десять разів на тиждень. Хлопець може стати одним із 187 українських спортсменів, які візьмуть участь в Іграх. 


Оргомітет  з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських  іграх покладає особливі надії на команду з фехтування, художню і спортивну гімнастику, боротьбу та стрільбу. Також українці добре стрибають у висоту в легкій атлетиці. За підрахунками аналітиків, ми можемо розраховувати на 20 медалей. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1.

Новини по темі