Екс-учасники «4 весілля» повернуться на шоу заради реваншу

Наречені позмагаються за путівку в Грузію.

Поделиться:

Шоу «Чотири весілля»: Зворушливі історії кохання, які повернуть віру в міцні стосункиСьогодні о 22:00 відбудеться одна з найбільш «гарячих битв» наречених шостого сезону реаліті «4 весілля» за романтичну подорож до сонячної Грузії.

У новому випуску глядачі телеканалу «1+1» дізнаються, чи зможе витримати жіноча дружба напружену конкуренцію у боротьбі за незабутній медовий місяць з коханим і проти кого з наречених учасниці з Києва, Одеси і Чернігова створять коаліцію.

Читайте також: Учасниця реаліті «4 весілля» зіграла весілля у київському трамваї

ВЕСІЛЛЯ 1

29-річна Леся та її коханий Вадим з Чернігова працюють ведучими весіль і ще жодного разу не були на подібному заході у якості гостей, але своє вже встигли зіграти.

Справа у тому, що пара прожила 5 років у щасливому шлюбі та вирішила відсвяткувати перший ювілей - «дерев'яне весілля». Цікаво, що наречений Вадим навіть був ведучим одного з весіль проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зворушливі історії кохання, які повернуть віру в міцні стосунки

Молоді бачили сотні свят, і для них було дуже важливо «вийти за рамки» класичного проведення весілля: місцем проведення обрали ресторан з дерев'яного зрубу, а наречена зустрічала гостей у яскраво-зелених кедах і білій літній сукні з відкритими плечима.

Гостей дивували конкурсами з дитинства, а також молоді запропонували запрошеним написати послання парі, яке вони відкриють через 5 років.

Читайте також: У реаліті «4 весілля» наречена запросила на свято майже все місто

ВЕСІЛЛЯ 2

Рішуча Дар’я з Одеси сама проявила ініціативу при знайомстві зі своїм майбутнім чоловіком, і вже на першому побаченні хлопець не зміг встояти перед чарівністю нареченої і одразу зробив пропозицію «руки і серця».

Весілля зіграли з істинним одеським колоритом: свято вели два харизматичних одесита, гостей пригощали сушеними бичками і розважали запальними танцями. Місце проведення нагадувало маленький затишний одеський дворик.

ВЕСІЛЛЯ 3

Цілеспрямована Ася та її наречений Вадим з Києва не звикли здаватися, і після участі у першому сезоні реаліті «4 весілля», вирішили спробувати свою удачу ще раз, але вже на «дерев'яному весіллі».

За 5 років пара встигла народити двох дітей Ельдара і Злату, та створити свій невеличкий меблевий бізнес. Дівчина впевнена, що на цей раз перемога буде за нею, адже вона вже приймала участь у проекті і знає, як схилити суперниць на свою сторону.

Місцем проведення свята пара обрала ферму під Києвом. Ася та її донька Злата вирішили важливу подію відсвяткувати в однакових зелених сукнях, а син Ельдар підтримав маму і сестру, обравши штани того ж кольору.

Читайте також: Реаліті «4 весілля»: як дві наречені зустріли своє кохання в соціальних мережах

ВЕСІЛЛЯ 4

Наречена Лілія з Києва вже була заміжня, але щастя у першому шлюбі так і не знайшла.

Другий чоловік дівчини цілий рік завойовував довіру коханої, чим показав, що може бути справжньою опорою не тільки для Лілії, але й для її сина, який, незважаючи на юний вік, вважає себе головним захисником мами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У реаліті-шоу «4 весілля» наречена двічі одружилася з одним чоловіком

Свято Лілія вирішила відсвяткувати у червоно-білих тонах та встановила дрес-код для гостей - вечірнє вбрання відповідних кольорів.

На святі панувала настільки сильна атмосфера кохання і тепла, що між свідком та однією з учасниць проекту спалахнула «іскра». Кохання з першого погляду двох молодих людей виявилася не просто симпатією: весілля героїні проекту виявилася під загрозою зриву.

За кого вийде заміж учасниця, чи переможе Ася, взявши участь у проекті вдруге, і проти кого повстануть наречені дивіться вже сьогодні о 22.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «4 весілля» наречена розкаже, як одружитися з арабським шейхом

Нагадаємо, що в рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож. І прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню та загальному враженні від свята.

Учасниці «4 весілля» виходять заміж по черзі і запрошують конкуренток на своє свято. Переможницю реаліті-шоу обирають конкурсантки шляхом виставлення балів одна одній.

Дивіться реаліті «4 весілля» щочетверга о 22.00 на телеканалі «1+1».