Місячний календар на тиждень з 4 до 10 вересня

Місячний календар на тиждень з 4 до 10 вересня
Горішок із притулку Сіріус шукає дім! Усе про цуцика знає волонтер Євгенія - 066 721 42 50.

Поради та рекомендації на кожен день місячного календаря.

Поделиться:

Дізнавайтеся, які дні цього місячного тижня будуть найбільш сприятливими для нових починань. Дослухайтесь до порад – тоді кожен день буде особливим!

4 вересня – 15-й день місячного циклу. Цього дня оминайте сварки, а також докладіть зусиль для боротьби з лінощами. Краще посмакуйте стравами японської кухні.

5 вересня – 16-й день місячного циклу. Побудьте у спокої. Можете зайнятися фізичними вправами, що допоможуть налагодити гармонію в собі.

6 вересня – 17-й день місячного циклу. Присвятіть себе справам, що приносять вам задоволення. Гарний день для організації свята.

7 вересня – 18-й день місячного циклу. Сприятливий день для подорожей.

8 вересня – 19-й день місячного циклу. Не варто займатися тим, що може забрати багато сил. Краще влаштуйте собі спокійну прогулянку та присвятіть час буденним справам.

9 вересня – 20-й день місячного циклу. Варто лишитися вдома та побути в родинному колі. Не завадить відродити якусь із добрих сімейних традицій.

10 вересня – 21-й день місячного циклу. Чудовий день для зміни місця роботи. Не варто піддаватися сваркам та виконувати роботу, яка «поглинає» ваші сили.

ГОРІШОК ШУКАЄ ДІМ!

Чудова дівчинка з шоколадним носиком, яка дуже хоче стати вашою вірною подругою. Усе про Горішка знає волонтер Євгенія - 066 721 42 50.