Олена Кравець: «Двійня перевернула все моє життя догори ногами»

У студію програми «ЧистоNews» завітала Олена Кравець, яка розповіла, як материнство змінило її життя.

Поделиться:

Поки Володимир Зеленський перебував у від’їзді, його колега Валерій Жидков запросив до себе в гості заміжню жінку і молоду матусю Олену Кравець.

Акторка студії Квартал 95 надзвичайно рада продовжити сво творчу діяльність. Так нещодавно Кравець вперше після пологів з'явилася перед публікоюОлена Кравець вперше після вагітності вийшла на сцену (фото) на зйомках півфіналу гумористичної передачі «Ліга сміху», де увійшла до складу журі та стала тренером двох команд.

Раніше Олена зазначала, що що в жодному разі не змушувала себе повертатися до роботи, адже вона все робить із задоволенням. Саме тому з’являються сили, час і можливості, щоб реалізувати бажане. Однак з появою двійні, хлопчика Івана і дівчинки Катерини, життя акторки кардинально змінилося.

Двійня перевернула все моє життя догори ногами. Я навіть придумала постійно стверджую, що у двійні я щаслива удвічі. Я досі як уві сні, – розповіла Олена.

Повернення Кравець і «космічний» гумор: що відбувалося за лаштунками зйомок «Ліги сміху»На що Валерій Жидков пожартував, що Олена дійсно мов уві сні, бо засинає під час зйомок. Олена Кравець пообіцяла приходити на репетиції команди, однак робити це прийдеться або між годуванням, або з дітьми.

Нещодавно Олена Кравець вперше з’явилася на публіці. Дивіться, що відбувалося за лаштунками зйомок «Ліги сміху».