Не пропускайте нові серії серіалу "Ціна втечі": де та коли дивитися

Ціна втечі

Серіал "Ціна втечі": де дивитися в прямому етері та онлайн.

Поделиться:

На телеканалі "1+1 Україна" з понеділка по четвер о 20:30 показують драматичний серіал "Ціна втечі". В основі сюжету — історія сироти Марти, яка понад усе мріє знайти своє щастя, затишок, рідних та головне — кохання.

З дитинства Марта живе у прийомних батьків, мріючи відшукати свою справжню сім'ю та відправитися на навчання. Життя дівчини змінюється, коли її намагаються видати заміж силоміць. Не бажаючи миритися з такою долею, Марта вирішує тікати. Попри труднощі вона прагне знайти свій шлях, а також дізнатись правду про свою родину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Для “Ціни втечі” вчилась володіти холодною зброєю”:  зірка нового серіалу на “1+1 Україна” Анна Іванова розповіла про те, на що готова заради ролі та нове покоління акторів

У нових епізодах життя Марти трохи покращується, коли вона опиняється в будинку приємної сімейної пари. Дівчина навіть підозрює, що ці люди — її справжня рідня. Тим часом молодший лейтенант Денис намагається докопатися до істини у справі Роберта Потапенка і дізнається неочікувані факти. Дивіться нові серії "Ціни втечі" на телеканалі "1+1 Україна" з понеділка по четвер о 20:30, а також на сайті 1+1.

Новости по теме