Анна Трінчер прокоментувала критику тренерів Голосу країни

Голос країни

Учасниця Голосу країни поділилася враженнями після виходу в нокаути.

Поделиться:

Вчора глядачі 1+1 побачили на шоу Голос країни. Учасниця команди Джамали, акторка серіалу Школа Анна Трінчер виступила із піснею «Blow Your Mind» разом із своєю суперницею Софією Кістругою. Анні вдалося перемогти свою конкурентку і пройти у нокаути. В інтерв’ю для сайту 1plus1.ua Анна поділилася емоціями після виступу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала представила «окриляючу» пісню

«Нас розкритикували судді, але все ж я рада, в нас все вийшло круто. Звичайно, були свої нюанси, і якби не вони, ми могли б все зробити легше і простіше. Ми налаштувалися на цю пісню і були першою парою, тому поринули у всі ці емоції», - стверджує Анна.  

Дівчина зізнається, що якби їм дали ще раз заспівати, все б вийшло ще краще. Але все ж Анна задоволена виступом і неймовірно щаслива, що пройшла далі. 

Сьогодні мене підтримували Саша Міньонок - фіналіст Голосу. Діти, мама, учасники серіалу Школа та мої найркащі друзі. Я так рада, що вони прийшли!

Анна Трінчер також розповіла, як проходили репетиції з її тренером Джамалою. Співачка стверджує, що жодного разу не пошкодувала, що стала її підопічною. 

«Джамала - не просто людина, це цілий Всесвіт, космос. Енергетика, яка пульсує від неї, її потрібно просто відчути. Протягом репетицій ми багато спілкувались, і її слова були настільки сильними і щирими, що хотілося вчитися ще більше і більше. Сподіваюсь, я залишусь в Голосі на тривалий час». 

Крім того, Анна зазначила, що їх команда була найдружнішою. 

У нас завжди була своя творча атмосфера. Ми любили співати під гітару, розмовляти та обмінюватися емоціями. 

Анна Трінчер зізналася, що пісня для вокальних боїв далась їй непросто, адже вона більше звикла до ліричних композицій. 

«Я люблю драму і лірику. Я люблю поплакати і пропустити пісню крізь себе. А ось у цьому жанрі я співала вперше. Для мене це було наче інше життя, інший світ. Мені було дуже страшно,  а ще я розуміла, що Соні 21 рік, а мені - 16. Однак я знала, що мені потрібно відпрацювати максимально добре і навіть зламати себе, аби отримати такий результат». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Школи Анна Трінчер: «Хочу довести Джамалу до перемоги»

Новости по теме