Цікаві факти про тренера "Голос країни-13" Івана Клименка

Голос країни
Голос країни-13: цікаві факти про тренера проєкту Івана Клименка

Декілька фактів про тренера вокального проєкту каналу "1+1 Україна".

Поделиться:

3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться довгоочікувана прем’єра європейського сезону “Голосу країни, який знімається у Варшаві за всебічної підтримки польських партнерів. Європейський сезон покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світу. Тренерами "Голосу країни-13" стали self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні — Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця "Голосу країни-11" — DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Моя суперсила – працювати і розкривати потенціал молодих артистів”: тренер “Голосу країни” Іван Клименко розповів, кого шукає в свою команду

Цікаві факти про тренера "Голос країни-13" Івана Клименка

►Іван Клименко — співзасновник лейблу ENKO.

►Музичний продюсер Kalush Orchestra, Alyona Alyona, Skofka.

►Автор приспіву суперхіта “Стефанія”, з яким гурт Kalush Orchestra переміг на "Євробаченні-2022".

► Співав з гуртом Kalush Orchestra.

►Іван є автором супергероя гурту Kalush Orchestra — КИЛИММЕНА. 

►Співпрацював з Джамалою.

►Написав понад 300 пісень.

►Має понад 20 музичних інструментів.

►Співпрацював з чотирма тренерами "Голосу країни".

►Деяких артистів, з якими співпрацює зараз, побачив вперше на "Голосі країни": це KOLA та KOZAK SIROMAHA. Саме Іван Клименко написав і спродюсував усім відому пісню "Біля серця".

► Іван Клименко допоміг Павлу Вишебабі створювати його пісні, де він читає вірші на музику. 

►20 хітів, які потрапили до чарту "100 Аpple Music Ukraine" — це пісні, створені Іваном Клименком.

► За часи роботи з Іваном Клименком "The New York Times" назвав артистку АLYONA АLYONA однією з 15 найцікавіших нових артистів із Європи.

► Іван Клименко спродюсував україномовні пісні від Dorofeeva: "вотсап", "Щоб не було", "кохаю, але не зовсім". Пісня "кохаю, але не зовсім" довгий час посідає топові позиції на найпопулярніших музичних та відео-платформах: понад 2,8 млн переглядів на YouTube, понад 13 тисяч TikTok роликів, 1 у трендах YouTube та довгий час очолювала Top-100 Apple Music.

Дивіться розмову з Іваном Клименком у студії "Сніданку з 1+1":

Нагадаємо, нещодавно “Голос країни” презентував однойменний саундтрек, який можна прослухати за посиланням: https://song.link/i/1703760995

Де дивитись "Голос країни-13":

►Прямий ефір із 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ”, Мegogo та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).

►Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ (на території України), а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” (епізоди можна буде подивитися по всьому світові).

Більше подробиць читайте на сайті.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:
Facebook
Instagram
YouTube

Новости по теме