Павло Вишебаба та KOLA про різдвяні традиції та першу зустріч наживо на зйомках "Ти не один" (інтерв'ю)

Павло Вишебаба та KOLA про різдвяні традиції та де планують зустрічати Різдво — інтерв'ю

Український захисник та поет Павло Вишебаба і співачка KOLA в інтерв'ю для сайту 1+1 розповіли про улюблені різдвяні традиції.

Поділитися:

Цього Різдва, 25 грудня о 21:00 на телеканалі ТЕТ телеглядачі побачать великий різдвяний проєкт під назвою «Ти не один». Над його створенням працює команда телеканалу 1+1 Big Brave Events разом із фестивалем Atlas. У музичному різдвяному проєкті очікують виступи зірок, які будуть поєднані з теплими розмовами з героями нового часу — волонтерами, представниками культурного та волонтерського фронтів.

У такий непростий для країни час учасники проєкту об’єднались, щоб створити атмосферу родинного затишку та підтримати кожного українця. Учасники різдвяного проєкту «Ти не один» поділились своїми сімейними різдвяними традиціями та розповіли, як у своєму дитинстві святкували Різдво, що полюбляють їсти за святковим столом та якою музикою створюють різдвяний настрій.

KOLA та Вишебаба

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУчасники проєкту «Ти не один» PIANOBOY, DOROFEEVA, KAZKA, Сенічкін та інші розповіли про сімейні різдвяні традиції

Український захисник та поет Павло Вишебаба і співачка KOLA, які у різдвяному проєкті «Ти не один» заспівають дуетом, розповіли про свої різдвяні традиції та як планують відзначати прийдешнє свято. KOLA та Павло на зйомках проєкту "Ти не один" вперше побачились наживо. 

"Це вперше я співаю з Пашею і ми вперше побачились взагалі сьогодні наживо", — зізналась KOLA.

Павло розповів, як вони записували пісню "Доньці":

"Я на фронті був. Настя окремо записала, а я виїхав з Донецької області у Дніпро і записав на студії. І вже далі все поєднали. Сьогодні ми вперше побачились і виконали її вперше".

Розкажіть про свої різдвяні традиції. Що для вас є Різдво?

KOLA: Ще з дитинства я пам’ятаю, що це дуже великий стіл з багатьма стравами, що це пісні українські, що це найрідніші люди поруч і це свято, це радість і такий день, який хочеться постійно повторювати. Як буде це Різдво, я не знаю. Я дуже хочу приїхати до мами в Іспанію. Я впевнена, що вона буде, як завжди, готувати щось святкове. Але не знаю, чи вийде, чи ні, тому що буде виступ. Хочу, щоб вже якомога скоріше ми всі відзначали таке Різдво, до якого ми всі звикли. 

Павло Вишебаба: Це дуже сімейне свято і зараз воно дуже щемливе, тому що так багато родин роз’єднані. Ми це Різдво будемо зустрічати з хлопцями на позиціях. У нас там також “сім’я”, а це сімейне свято. Своєю маленькою сім’єю нашого підрозділу, і звісно, з думками про наші родини. Сподіваємось, що ми дуже-дуже скоро повернемось з перемогою. 

Розкажіть, які ваші улюблені страви на Різдво?

KOLA: Кутя. Мама постійно робить кутю і це просто фантастична кутя. Я куштувала тільки у своєї мами таку смакоту. 

Павло Вишебаба: Святковим у нас вважається, коли волонтери оливок передають чи щось подібне з’являється на столі. Тоді одразу стіл стає святковим. А в цілому, головне, щоб всі були живі й здорові, а страви — це другорядне.

ти не один

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DOROFEEVA та Лілу45 про дуетне виконання "Щедрика" та різдвяні традиції у своїх родинах — інтерв'ю

Нагадаємо, що за форматом різдвяного проєкту, вперше українські артисти, військовослужбовці, волонтери, діячі культури, представники ДСНС та інших служб зберуться у камерній та затишній атмосфері, щоб поділитись своїми різдвяними традиціями та дитячими спогадами. На глядачів очікують несподівані музичні колаборації, українські пісні, які стали хітами під час повномасштабної війни, а також автентичні різдвяні колядки у сучасному музичному обрамленні. Популярні улюблені артисти заспівають з представниками поколінням нової сучасної музики, яка отримала потужний імпульс після з 24 лютого.

Проєкт «Ти не один» матиме благодійну складову — кожен небайдужий зможе створити різдвяний настрій та надіслати подарунок маленьким підопічним благодійного проєкту СОС

“Дитячі містечка”, який опікується родинами та дітьми-сиротами. До слова, самі артисти також не залишать українських дітей без подарунків, і комусь випаде унікальна можливість отримати різдвяний сюрприз від учасників проєкту.

Не пропустіть різдвяний проєкт «Ти не один» 25 грудня о 21:00 на телеканалі ТЕТ.

Новини по темі