Виступ, що зворушує! На сцені "Голосу країни-13" — енергетик із Бучі з чутливим виконанням пісні гурту The Hardkiss

Голос країни
Енергетик із Бучі на сцені Голосу країни-13 (відео)

3 вересня о 21:30 на "1+1 Україна" стартував європейський сезон "Голосу країни".

Поделиться:

Голос України звучить в Європі: тринадцятий сезон головного вокального проєкту "Голос країни-13" офіційно розпочато! Цьогоріч до тренерського складу увійшли self-made артистка Юлія Саніна, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко, зірка номер 1 в Україні Артем Пивоваров та обличчя сучасної музики, тренерка-переможниця "Голосу країни-11" DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися європейський сезон "Голосу країни-13": прем'єра на "1+1 Україна"

Володимир Удовенко — із Бучі. Він — енергетик та працює у компанії ДТЕК. За словами учасника, під час "блекаутів" він допомагав повертати світло у оселі українці. 

"Дякуємо вам за вашу роботу, і за світло, яке ми маємо", —  Юлія Саніна.

Володимир Удовенко 1+1

Артем Пивоваров також подякував Володимиру:

"Ми дійсно маємо вам дякувати. Я у той час був в Україні і ми мали можливість грати концерти. Ми грали навіть без світла. В той час, коли скрізь в Європі писали про те, що Україна може залишитись без світла, вони не знали одного: що ми, українці вже 31 рік світимось зсередини кожного дня. І випромінюємо самі світло, і передаємо один одному".

Володимир заспівав пісню гурту тренерки "Голосу країни-13" Юлій Саніної — The Hardkiss — "Прірва". До нього обернулись Юлія Саніна та Артем Пивоваров. Юлія Саніна поділилась, що їй було дуже приємно почути пісню гурту The Hardkiss:

"Звісно, завжди трошечки страшно, коли її виконує хтось. Тому що пісні гурту The Hardkiss дуже складні і вокально, і емоційно. Мені дуже приємно, що ви обрали нашу пісню. І ви впорались. Зробили її по-своємму і дуже круто. Мені подобається ваш тембр голосу. Я вважаю, що на україській сцені не вистачає таких харизматичних чоловічих глибоких дорослих голосів. Ви - саме такий голос". 

Володимир Удовенко та Юлія Саніна 1+1

Володимир Удовенко зізнався, що він найбільше хвилювався саме за реакцію Юлії. Артем Пивоваров зауважив, що він дуже вражений співом Володимира та запропонував Володимиру заспівати цю пісню разом із Юлією Саніною. Після спільного виступу він прокоментував:

"Ви неймовірний вокаліст і мені цікаво знаходити саме таких артистів, яким є, що сказати".

Володимир обрав команду Юлії Саніної. 

Дивіться виступ Володимира Удовенка на "сліпих прослуховуваннях":

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивится проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

 

Новости по теме