Дівчина, що приховувала своє обличчя, зняла вуаль (відео)

Голос країни

Катя Єременко відкрила обличчя під час нокаутів.

Поделиться:

Сергій Бабкін зізнався, чому його дружина приходить на репетиції «Голос країни 7»У вокальному шоу «Голос країни 7» пройшов найбільш напружений етап проекту - «нокаути», за результатами якого визначилися учасники, яким пощастило потрапити до прямих ефірів.

Одним із найяскравіших моментів став виступ загадкової учасниці команди Потапа Каті Єременко. Незважаючи на свій талант, дівчина вважає себе непривабливою і приховує обличчя під вуаллю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найпопулярніших виступів «Голосу країни 7» на Youtube

Вийшовши на сцену «Голосу країни 7», Катя виконала популярний хіт Youssou N'Dour «7 Seconds». Під час емоційного виступу дівчина зірвала з себе вуаль і показала всій залі своє обличчя.

Джамала впізнала в дівчині солістку українського проекту Dakooka.

Це неймовірно цікава нова музика, яку Ви пишете самі, - зазначила Джамала.

Після того, як Катя виконала фрагмент своєї сольної пісні, Потап звернувся до неї:

Я не буду тебе саджати на стілець не тому, що ти не гідна. Я хочу тебе захистити від складного змагання, хочу, щоб ти присвятила себе своїй сольній кар’єрі. Це називається піти з тріумфом!

Нагадаємо, що на сліпих прослуховуваннях дівчина, що приховувала своє обличчя, заспівала романс «Я ехала домой» і потрапила в команду Потапа. Катерина дуже любить сцену, але боїться показувати глядачам своє обличчя і соромиться своєї зовнішності.

Кілька років тому вона відмовилася від їжі та захворіла на анорексію. Вийти з депресивного стану таємничій учасниці Потапа допомогла музика. Співачка прийшла на «Голос країни 7», щоб довести – неважливо, як ти виглядаєш, головне – те, ким ти є.

Нагадаємо, що хіти у виконанні улюблених учасників «Голос країни 7» можна завантажити з iTunes.

Новости по теме