Виступ Ірини Федишин на Голосі країни розвернув усі тренерські крісла (відео)

Голос країни

В этот раз в команду Джамалы попало наибольшее количество участников.

Поделиться:

Після третього дня «сліпих прослуховувань» зірковий тренер Голосу країни 8 Джамала запросила до своєї команди шістьох співаків.

«Українська Адель» Адріана Шевчук  працює хостес у кафе, продає бургери, а раніше стригла песиків та працювала в салоні краси. Проте все життя дівчина відчувала, що її серце належить музиці. Адріана хоче брати приклад зі знаної співачки Адель, яка полонить серця слухачів у всьому світі, хоч і не має модельної зовнішності.

Сестри-близнята Маргарита та Віталіна Мороз вважають свою схожість фішкою. Свого часу навіть складали іспити одна за одну. У родині Мороз є ще дві пари близнюків – це двоюрідні дядьки та діди. Рита та Віта прийшли на Голос, щоб довести – дівчата з маленького містечка, можуть стати відомими співачками.

Меріем Герасименко із Мінська вірить, що неможливе можливо. Тож попри те, що попередня участь Меріем у вокальних шоу не увінчалася для успіхом, вона не здається.

Ірина Федишин – популярна на Західній Україні співачка, яка випустила вже 4 альбоми. Голос країни дасть їй можливість вийти на всеукраїнську сцену, і спробувати себе у різних  музичних жанрах.

Єлизавета та Анна Соболєви не тільки сестри, а й найкращі подружки. Спроби дівчат співати окремо не приносили успіху, тож вони вирішили створити дует. Однак в дуеті їм не вдалося взяти участь у Голосі країни – через різницю у віці. Коли Ліза прийшла на Голос. Діти, її сестра за віком вже не підходила для проекту. Єлизавета брала участь у шоу сама, була в команді Олега Скрипки та вилетіла на батлах. Опісля старша сестра чекала три роки, поки молодшій виповниться 16.

Тріо Girlz in jazz – три рідні сестри Маріанна, Таня і Діана з багатодітної гуцульської родини. Маріана хазяйнує у своєму літньому кафе, Діана – адміністратор на катку, а Таня – діджей. Співати сестри почали для себе, щоб урізноманітнити життя. Та з часом створили свій гурт Girlz in jazz, який користується великою популярністю у чернівецької публіки.

Новости по теме