Джамала зняла новий відеокліп у Португалії (фото)

Голос країни
Джамала зняла новий відеокліп у Португалії
facebook.com/jamalaofficial

Зйомки до нової пісні співачки проходили відразу в кількох містах.

Поделиться:

 

Джамала розповіла, звідки взяла ідею з деревом для номера на «Євробаченні»Днями відбулися зйомки нового відеокліпу зіркового тренера проекту «Голос країни 7» Джамали на  композицію I Believe in U. Режисером виступив Ігор Стеколенко, який зняв більше сотні відеокліпів для українських і закордонних артистів, серед яких Океан Ельзи і група Brutto.

Зйомки відео зайняли три дні і проходили відразу в кількох містах: у столиці Португалії Лісабоні, місті Сінтра і провінції Алентежу.

Прем'єра відеокліпу відбудеться в середині травня.

Нагадуємо, 12 травня в київському Палаці спорту (Спортивна площа, 1) відбудеться великий сольний концерт Джамали. Виступ обіцяє бути наймасштабнішим та найбільш видовищним з усіх, які були на даний момент в кар'єрі співачки.

Нова концертна програма отримала назву I Believe in U за назвою однойменного синглу, реліз якого призначено на травень 2017 року. В її основу ляже новий матеріал, пісні міжнародного альбому Джамали 1944, випущеного Universal Music Group, а також найкращі композиції співачки різних років.

 У концерті візьмуть участь лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк і соліст «Pianoбой» Дмитро Шуров. Разом з Джамалою вони вперше в історії виконають свою спільну композицію «Злива». За візуальне оформлення концерту відповідатиме компанія Front Pictures, з якою Джамала працювала над своїм тріумфальним номером для Євробачення - 2016.

Нагадаємо, не так давно перемога Джамали очолила рейтинг найвижливіших культурних новин часів незалежності.

Новости по теме