Фоторепортаж: Як відбувалися зйомки атмосферних відеороликів для Голосу країни-8

Голос країни

Судді найбільшого вокального шоу знялися у неймовірних роликах в незвичайних локаціях.

Поделиться:

28 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Тіна Кароль, Потап, Сергій Бабкін та Джамала, яка очікує на первістка, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Напередодні прем’єри тренери знялися в атмосферних роликах у незвичайних локаціях. Так, вагітна Джамала позувала сидячи посеред озера у одній з оранжерей Київського ботанічного саду імені академіка Фоміна. Співачка була вдягнута у ніжну довгу білу сукню із відкритими плечима, прикрашену перлами, яка делікатно підкреслювала стан співачки. Відео з Тіною Кароль було відзняте у родовій садибі графині Наталі Уварової серед мереживних фіранок та ліпнини. Для зйомок співачка обрала відверту латексну сукню, яка підкреслила її струнку фігуру. Потап позував камерам у ретро-кабріолеті, а Сергій Бабкін влаштував прогулянку Києвом – співак, узявши гітару, пройшовся Поштовою площею, Воздвиженкою та навіть проїхався на фунікулері. Побачити улюблених тренерів у нових відеороликах можна буде вже у першому випуску Голосу країни-8.

Нагадаємо, у новому сезоні на сцену Голосу країни вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Також на учасників сезону очікують нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. У «сліпих прослуховуваннях» візьмуть участь співачка Злата Огнєвич, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, олімпійська чемпіонка зі спортивної боротьби Ірина Мерлені, популярна співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач. Виробництвом проекту займається «1+1 Продакшн».

 

Новости по теме