"Голос країни-13": шлях до суперфіналу учасника команди Артема Пивоварова — Михайла Панчишина (Ptashkin)

Голос країни
Шлях до фіналу Голосу країни-13 Михайла Панчишина — команда Артема Пивоварова

Пригадуємо шлях до прямого ефіру "Голосу країни-13" Михайла Панчишина.

Поделиться:

Цієї неділі, 29 жовтня, о 21:00 телеканал “1+1 Україна” відбудеться довгоочікуваний суперфінал європейського сезону “Голосу країни”. Прямий ефір відбудеться з Варшави за підтримки польського мовника Telewizja Polska (TVP).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно знати про суперфіналістів "Голосу країни-13": дізнайтеся більше про улюблених учасників

Цьогоріч тренерами "Голосу країни" стали суперзірки української сцени Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA. Весь сезон вони ділилися настановами та порадами з майбутніми зірками української сцени.

У свої 25 років Михайло Панчишин уже є ветераном війни, брав участь у звільненні Ірпеня та воював у Бахмуті. Під час бойових дій Михайло отримав контузію, частково втратив слух і був комісований за станом здоров’я. Під час служби захисник вирішив присвятити свою творчість усім українським воїнам та, як він сам каже, стати голосом невідомих героїв, що впали в боях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочу ще повзаємодіяти з військовими не лише музикою, а й на передовій", — суперфіналіст "Голосу країни-13" Михайло Панчишин (Ptashkin) про плани на майбутнє та найціннішу пораду від тренера Артема Пивоварова (ексклюзив)

Ptashkin (Михайло Панчишин) — Невідомий герой — "сліпі прослуховування"

Пісня, яку Михайло Панчишин обрав для “сліпих прослуховувань”, була написана ним разом із побратимами. Щирість та оригінальна техніка екстрим вокалу вразила всіх чотирьох тренерів "Голосу країни-132. Михайло обрав команду Артема Пивоварова.

Олександра Вдовиченко vs. Михайло Панчишин vs. Катерина Дигало — I WANNA BE YOUR SLAVE — вокальні батли

Ветеран війни Ptashkin (Панчишин Михайло) зі Львова, Олександра Вдовиченко з Києва, яка тимчасово мешкає в Гданську, та Катерина Дигало з Козачої Лопані, яка нині проживає в Німеччині вразили тренерів запальним виконанням хіта I Wanna Be Your Slave популярного гурту Maneskin. Після яскравого номера Артем Пивоваров вирішив віддати перевагу Михайлу.

Михайло Панчишин — Біля тополі —  "кросбатли" 

Артем Пивоваров на протистояння з учасницею команди Юлії Саніної - Марією Стасюк виставив ветерана війни Михайла Панчишина (Ptashkin). Марія Стасюк заспівала пісню Jerry Heil "Пошта", а Михайло Панчишин виконав "Біля Тополі" SHUMEI. Глядачі в залі своїм голосуванням у наступний етап — фінал “Голосу країни” обрали Михайла Панчишина, за якого віддали свої голоси 83 людини.

Де дивитись "Голос країни-13"

Прямий ефір у неділю о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ“, Megogo (на території України). На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ та Belsat  ”.

Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ - на території України, а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

13 сезон музичного проєкту “Голос країни” було реалізовано спільно з Telewizja Polska (TVP).

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новости по теме